hat sracok irigyellek titeket.
a mi topikunkban sajna nincsenek nagy palyazos arcok, pedig en is szivesen vettem volna tanacsokat, mert most megyek majd eloszor a ringre 2 het mulva.
es a tapasztalat aranyat er.
Éppenséggel beszéltem már vele de semmi extra. Nem vagyok az a fajta aki a híresebb motorversenyzők körül sündörög hátha szól hozzá egy jót. Van neki elég dolga egy ilyen nap. Szóval nem. Nem beszéltem vele tegnap. De 1:55-öt biztos ment.
Tegnapelőtt itt Székesfehérváron én is láttam egy Gixxer-es emberkét. Fehér - fekete gixxer, hozzá illő ruhával... Vajon ki lehetett? Asszem kezdek megtanulni kanyarodni végre normálisan. Gumim peremén érdekes kopásnyomokat véltem felfedezni. Na jóvan, nem kezdem a hülyéskedést, mert most meló van.
Rendőrség bevonásával szemtanúkat keresünk a 2010.03.30.-án Tiszavasvári közelében (36-os főút)történt súlyos motoros balesethez.
Ha tudsz esetleg valakit aki látta kérlek jelezd!
Nagy segítség lenne ha ti is kiírnátok,köszönöm!
Váááá bazzzzzzzzeeee Atti....
Ezt szépen szétnyírtad papa....
Jó az a 02:26-os idő elsőre....Gratula!
Jó gumma ez basszus, beruházok egyre....mostmár meggyőzött....
Szia BigOneFaszi.
Az kúvajó... Én meg kb. két hete keresek kisméretű bukót köccsönbe Székesfehérvár környékén az asszonypajtásnak hétvégére, hogy míg elmegyünk bukót nézni neki, addig is legyen valami a fején.
a mi topikunkban sajna nincsenek nagy palyazos arcok, pedig en is szivesen vettem volna tanacsokat, mert most megyek majd eloszor a ringre 2 het mulva.
es a tapasztalat aranyat er.