B*szameg! Még mindig nem tudtam bukót szerezni az asszonynak hétvégére. Senki sem tud kölcsönbukót. Mindenki csak eladni akarja horror áron a használt bukóját.
Pedig azt hittem már, hogy ilyen geciláda vagy, hogy a káromat kívánod..... De akkor mégsem....
Remélem én is, hogy jó lesz.....nyomatékerőt a kisujjamból vágom, no meg karból.....
Itt pesten nincsen nyomi kulcsom.....de itt nem nyúlok olyanhoz, amihez köllhet.....
No lépek mozizni egyet, amint összedobom a VAS-at.......váci és hungárián VIGYÁZZAT.....
Nem kellett volna megmagyaráznod, de így is jó!
Már várom mikor lesz az első komolyabb anyagi kárral járó elbaszásod....hehehhee.....eléggé geci vagyok? , ,
Nem várom ám......sőt szurkolok, hogy minden rendben menjen!
Nyomatékkulcsod van? meg ilyenek...vagy te ezeket zacskóból nyomod? Te Motoroslotyó!
Inkább én kapjam szét, mint néhány fakezű szervizes, aki időre melózik és ha letelik a munkaideje, akkor kapkod, siet és beleszarik mindenbe....
A minőségi motorkám az én kezem alatt van jó kezekben.....egy csavar köré rongyot tekerek, csak hogy véletlenül se karcoljam meg a szememfényét, ha lecsúszik a csavarhúzó....
Csak addig szedem szét, amég értek hozzá és amég olyan nem lesz, amilyennek én akarom....
5éves koromtól 17-ig LEGÓT kaptam keresztszüleimtől, minden ajándékozós dolog alkalmából.....kb. 200-300 ezer Ft értékű legóm van otthon a szekrényeken összerakva.....
Szia Doki!
Bazdmeg ezért csörög-zörög a géped, mert örökké szétszeded....
Komolyan mondom vegyél legót azt azon túráztasd az ingerenciád, ne a minőségi motorkádon...szerintem...
Kicsi seggszőrszáltüszőcském!
Amúgy meg el is adhatnád az alkatrészeket, elég királyul élnél belőle (egy darabig... ) Teeee...... ,
Volt valaki közületek a győri nyuszis felvonuláson?
Mi voltunk páran, utána meg mentünk Csesznekbe!
További szép napot!
Remélem én is, hogy jó lesz.....nyomatékerőt a kisujjamból vágom, no meg karból.....
Itt pesten nincsen nyomi kulcsom.....de itt nem nyúlok olyanhoz, amihez köllhet.....
No lépek mozizni egyet, amint összedobom a VAS-at.......váci és hungárián VIGYÁZZAT.....
Már várom mikor lesz az első komolyabb anyagi kárral járó elbaszásod....hehehhee.....eléggé geci vagyok? , ,
Nem várom ám......sőt szurkolok, hogy minden rendben menjen!
Nyomatékkulcsod van? meg ilyenek...vagy te ezeket zacskóból nyomod? Te Motoroslotyó!
MOST
Inkább én kapjam szét, mint néhány fakezű szervizes, aki időre melózik és ha letelik a munkaideje, akkor kapkod, siet és beleszarik mindenbe....
A minőségi motorkám az én kezem alatt van jó kezekben.....egy csavar köré rongyot tekerek, csak hogy véletlenül se karcoljam meg a szememfényét, ha lecsúszik a csavarhúzó....
Csak addig szedem szét, amég értek hozzá és amég olyan nem lesz, amilyennek én akarom....
5éves koromtól 17-ig LEGÓT kaptam keresztszüleimtől, minden ajándékozós dolog alkalmából.....kb. 200-300 ezer Ft értékű legóm van otthon a szekrényeken összerakva.....
Bazdmeg ezért csörög-zörög a géped, mert örökké szétszeded....
Komolyan mondom vegyél legót azt azon túráztasd az ingerenciád, ne a minőségi motorkádon...szerintem...
Kicsi seggszőrszáltüszőcském!
Amúgy meg el is adhatnád az alkatrészeket, elég királyul élnél belőle (egy darabig... ) Teeee...... ,
Ez így szép
.
.
Ha gondolod, akkor a tiédet is átalakítom ilyenre...
NE TAGAGGGYÁÁÁ KI....
Már a kutyát is megfertőztem.....ismerkedig a géppel....
Szétbontottam a gépet, mert szombaton volt egy kis szar útszakasz, ahol teljesen szétrázódott az eleje és megint rezeg, mint állat....
De már meg van, hogy mi rezeg: A hűtő tetején van egy műanyag rész, mi rezonál a hűtőn.....most megcsinálom.....
Mi ez? Hogyan néz ez ki így?
Épiccsed vissza de sürgősen mert kitagadlak Öcsém...!