ez igyvan. haverom is megmondta amikor bukót néztünk.. a felszerelés csak kis sebességnél számít. ha 240 el nekiugrasz egy kamionnak akkor mindegy mi van rajtad... sajnos ez a szomoró igazság
jobbulást a srácnak ,mielőbbi visszatérést az utakra meg gumifákat,és gumitáblákat.tuti hogy a gyogyszer nyomja el,ijenkor telenyomják az embert . majd ha elmulik a hatásuk,és megkezdődik a gyogyulás,hát azse lessz egyszerü .unalmas orák az ablak előtt,kint süt a nap,és halja az ember ahogy egy egy gixer elhuz az utcában,...szoval minél előbb vissza az utakra ez jobban gyogyit mint a gyogyszer.
Úgy ahogy doki mondja, egyértelmű hogy aggódunk érte hisz gixer családtag ha újra visszatért a motorosbandába szerintem még a fórum is benne van hogy kifizetjük neki a fórum pólót így közösen mint kicsi ajándék de ha nem így van szóljatok.....
Egyértelmű, hogy aggódunk érte, hisz ő is a Nagy Gixercsalád Tagja és szerintem ő is aggódna bármelyikőnkért itt a fórumon, ha ilyen történt volna valakivel!
Mielőbbi GYÓGYULÁST KÍVÁNOK NEKI!
9.45-kor Flórián tér utáni Mc parkoló.
es nem ment gyorsan
http://www.youtube.com/watch?v...
Azt mondták tőlem okosabbak hogy ami életmentő az az ember két füle közti terület.
Ha a gerincprotektort felkapom és rá a kabit akkor majdhogynem komoly erőszak összehúzni elöl
A ruha ala befer, ha mashogy nem eroszakkal. Hasonlot hasznalok mar egy ideje, a ruha hozzatagult.
Elöl hátul véd?
nebasszki?
Lehet ez engem is érdekelne!
De nem fog a ruhám alá férni..
en ezzel szemezek mar egy ideje. Ha kell a szallitast meg lehet sporolni.
Mielőbbi GYÓGYULÁST KÍVÁNOK NEKI!