Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De neked Tesó maga a mellkasod is egy protektor...
Egyébként jól beszélsz, ha már ruhát veszek, akkor én sem fogok spórolni vele...ERRE RÁ KELL SZÁNNI A LÓVÉT!

Én is fosok nagyon ruha nélkül kimerészkedni, de nem akarok valami szart venni csak hogy legyen, akkor inkább összerakom a lóvét és csakis normálisat! ÉLETMENTŐ LEHET EGY JOBB MINŐSÉGŰ RUHA!
köfike
http://www.sugomotor.hu/
Itt érdeklődj, vagy vegyél egy műszaki boltban döntött-trapézmintás hálót, vágd ki,s ragazd be a beömlőbe....
rs-eken csinált haverom már ilyet
Naja...
Ezeken a dolgokon nem érdemes, nem szabad spórolni.
Lehet, hogy épp az ember életét menti meg.
Anno nekem is jól jött volna mikor a Golfnak az A oszlopát mellel vettem le ....
k4-k5 fejidomon lévő légbeömlőbe kellene a két rács. Tud valaki?
sajnos nem, ép ez a baj, neki is keresek protektorokat meg magamnak is, mert nekem is csak gerincprotektorom van, de most látom hogy a mellkasprotektor is nagyon fontos dolog
Lehet mégsem tudok hozzátok csatlakozni szombaton . Remélem legkésöbb péntek este kiderül
Mehetnékem van már nagyon
Lacán volt vmi (protektor) a bőrruha alatt?
Nagyon aranyosak vagytok,hogy ennyire aggódtok az öcsikémért.
Remélem pár héten belül haza kerül és teljes mértékben rendbe jön,felgyógyul!
Holnap szintén egész nap vele vagyunk,mert még így kómásan is könyörgött,hogy mindennap menjünk be hozzá
Mihamarabbi felépülést kívánok neki!
Hali!

Mielőbbi gyors gyógyulást a srácnak.
Remélem mielőbb gond nélkül rendbe jön.
Mielőbbi gyógyulást kívánunk Neki!
Jobbulást a srácnak!Megnyugtatás ként ,én is most lábadozom egy ilyen sérülésből.Nekem sem volt tiszta az első két napom,ami a sok fájdalom csökkentőnek és agyrázkódásnak köszönhető!A gerinc sérülés nem nagy gáz,ha velőt nem ért,nekem kettő csigolyám törött ami fél év után rendbe is jött(nem tünet mentes),de azért kitartás!Még egyszer jobbulást!
az a zadona asszem
köszi, olvasta, de közben találtam az euromotornál bőrruha alá betehető mellkasvédőt, megnézem az milyen.
Arra ez sok oda valami tanktáska méretű cucc elég.
Sziasztok jobbulast neki es koszi az infot,szerintem de nem vagyok a javitas mestere ,jobban jartok az uj vagy a bontottal ,mert ebbol nem sok mindent lehet kezdeni vagyis lehet csak mennyi?es milyen lesz?
köszi, vmi ilyenre gondoltam, lényeg, hogy ha kell akkor ilyen öltöny, ing... munkaruha ha úgy alakulna beleférjen...
(válaszoltam neked ruha,csizma,bukó...fórumba)

Az lehet az agyrázkódástól is.A tolószék a nagy szívás a többiből ki lehet gyógyulni.Ha mozog keze-lába valamennyire az már jó hír.
Kelomotor cargobag,speedbag,racebag emelkedő árban 33e től.
gerincsérülést most nem diagnosztizáltak, de mivel még nem nagyon lehetett mozgatni így még nem 100.
Most van bent a barátnője, sajnos rossz hír az hogy nem emlékszik hogy voltunk be nála, de remélem csak a gyógyszerek nyomják el.
Említettél valami gerincsérülést is.Az remélem nem lett meg.

Tankból én keresnék bontottat mert ugyan lehet belőle valmit kihozni de az nem lesz esztétikus annyi ott a hajlat meg gyűrődés.
Jobbulást a srácnak.
van sportmotorra való hátsó ülésen keresztbe tehető oldalt két táska
Kicsit fura kérdésem lenne :
tanktáskán kívül van vmi olyan szerkezet, ami olyan, mint a tank táska, csak hátulra kell tenni, az ülésre, és lehetőleg legyen akkora mint egy hátsó doboz?