Hali
Add át neki egész fórum üdvözletét és hogy gyógyuljon meg mielőbb mocival meg ne foglalkozzon az a fő hogy ő minél előbb egészséges legyen motorról ráér utána is, alkatrészt meg keresünk....
Szeva Tutis!
Na ez már jó jel, hogy felébredt! Remélem semmi gáz nem lesz vele....a derekam nekem is fáj a régi perecelésem óta mindig.... Csak ennél nagyobb baj ne legyen!
Tegnap a képeket nézegetve a balesetről azt láttam, hogy a gép bal oldala amortizálódott.....emiatt izgultam is Laca lába miatt, hogy az mennyire sérülhetett....
Remélem jó híreket hozol Mester!
Jobbulást a Gixeres Sógorkádnak és Várjuk vissza ÉPSÉGBEN, EGÉSZSÉGESEN!
Ráfekszem a Gixer alkatrészek keresésére és szólok, ha van valami!
Laca felébredt az altatásból, most indulunk be a kórházba. Majd jelentek a pontos állapotáról.
Aki tud segíteni nekem kicsit, tegye meg. Motor bal oldalán lévő alkatrészek kellenének, aki lát és hall bármiről bontóban, újonnan stb, nyomja nekem az infókat a tutiskukacfreemail.hura.
Domino, neked a segítségedet megint igénybe venném ha nem gáz, e-bay rendelés ügyében..
Ezt jól teszed. Így nekem 4.2 - 4.5 Literes fogyasztása volt a Gixxer-nek. Amióta nem figyelem azt, hogy 3 - 4000-nél elváltsam, hanem kicsit jobban pörgetem, azóta bizony 6 - 6.5. Kanyargós részeken meg az ember nem nagyon váltogat ugyebár, és ahol közlekedek, ott van bőven kanyargó. (Kaposvár felé is van egy két jó útszakasz, meg a bakonyban.)
lófaszt nem fog nyerni. most jók végre a suzukik muszáj lesz a haslamnek nyernie.. de ezzel most el is köszönök. mindenkinek további szép estét, holnap ugyanitt ugyanekkor
igazábol én kétoldali karbont akarok. nemotm még milyet de kinézetre olyat mint az uj 1000 k9 re a BODIS. de egyenlőre most nincs kes.. de ha lesz sztem akkor a mastekkel alkotok valamit
Köszönjük az infót, majd mesélj, hogy van, mi baja... Az egész fórum egy emberként aggódik érte.