Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még egyszer mielőbbi jobbulást neki!

én is szétnézek majd itt a környéken, hogy van e valahol alkatrész.
Megértem, pont emiatt írtam azt, hogy pár nap (vagy hét) múlva... Amikor már jól érzi magát, minden oké, de még bent kell csücsülnie.
sajnos látogatni még nem lehet, csak családtagok mehetnek be hozzá és egyesével, egész nap ott voltunk és csak 10 percet tudtam bent lenni..
helyett
Ha nem lennék ennyire megszorítva pénzzel, néhány nap múlva sportmotorra pattantam volna, aztán pár arccal a fórumból meglátogattam volna...
Tutis!

Lacának mielőbbi gyógyulást kívánunk szerintem mondhatom, hogy az egész fórum nevében!
Mond meg neki, hogy segítünk amiben csak tudunk!
Elég szerencsétlenül alkult akkor ez a bukta....bárcsak jobban végződött volna, de én örülök, hogy nem lett nagyobb baj...
Köszi a Superbike futamot...

Gondolom ti most nyíregyházán vagytok és a motor is....pedig most 4 nap szabad leszek és segítettem volna szétkapni a VAS-at, de így elég messze van...

Jobbulást neki és nagyon sok erőt és kitartást!
köszi a telszámot. A nyíregyházi kórházban fekszik.
Azt a rohatd életbe! Tutis, melyik kórházban van Laca?
Amúgy ha gondolod, odaadom Frecska János, motorszerelő számát... Nagyon profi szerelő, a MAMI-ban tanár. Ő keni vágja az ilyen dolgokat csípőből!

Egy próbát megér tutis, talán alkatrészt is könnyen beszerez neked: +36-70/949-22-56
Szerintem javítható karosszériások mindent megcsinálnak kérdés az hogy mennyiért(molnargyu voltam)
Köszönjük a jelentést Tutis mester. Jobbulást kívánok Lacának!
Én is ettől fosok mindig, hogy elég akár 1 kavics, és ez lesz...
Kívánok neki mielőbbi felépülést, és alkatrész ügyben (akár külföld) remélem a segítségetekre tudok majd lenni...
Doki én felvettem eddig mindegyik futamot, majd eljuttatom jövő héten hozzád.
ha lettvolna rá keret, már nekem is az lenne
Sziasztok! Helyzetjelentés:
Laca tegnapi naphoz képest jobban van, de ez a jobban még messze áll a jótól. Mindenesetre felébredt az altatásból és már beszélgettünk is vele. Evett egy kicsi joghurtot is, ez már jó jel. Kb 6 hét míg a kulcscsontja beforr. A tüdejéből még két vezetéken át csapolják a vért, ezek kb 4-5 napig még bent lesznek. Mozogni nem nagyon tud az ágyban sem, forgolódna de a fájdalomtól nem tud. Holnap reggel megyünk be újra hozzá.

Motor: Motor bal oldala sérült, sajna a tank is. Aki ért hozzá az mondja már meg légyszi hogy a képen lévő sérülés javítható-e vagy keressek új tankot.
Holnap vagy holnapután szétszedem darabjaira a motort és akkor írok egy listát a sérült alkatrészekről, akinek lesz majd eladó alkatrésze ami benne van a listában az kérem jelezze.

A balesetről: Voltam kint a helyszínen, illetve sikerült beszélni egy szemtanúval. Gyorshajtásról nincs szó, sajnos szerencsétlenek sorozata játszott közre. Sógor balos kanyarban talán ráment egy kőre vagy megcsúszhatott a gumi (ezt már nem tudjuk meg) de beszitált a hátsó kereke. felállította a motort hogy megfogja a szitálást, sajnos viszont a kanyart így már nem tudta bevenni. Felismerve a vészhelyzetet próbálta a motort leterelni az útról mert az út mellett volt egy nagy terület ahova simán ki tudott volna futni a motorral és simán meg tudott volna állni. Sajnos az út szélén lévő kanyarodást jelző alutáblát viszont telibe kapott. Azaz már a táblát is jobbról kerülte, így kapta a motor bal oldala és Laca bal oldala el a táblát. Ha nincs ez a tábla, simán kifut a földes területre majd megáll és visszajön az útra..
Lenne, csak iszonyat messze vagy...nem tudom, hogy hogyan tudnám megoldani a szállítást. Esetleg neked valami ötlet/megoldás?
jónapot!lesz olaj bicnic
Bálint87-et keresd...
Igen, ezeket már én is néztem meg a 1stt. is, de semmi....
Sziasztok tudna valaki nyilatkozni akinek gsxr 750 k6-7 es two brothers parositasa van?
ncore & bithu nem nyert...
alap hogy szólok. megindul az egész gixer 600 fórum
De megám!
Nyáron megmutatod papa
Papa, majd szóljál, mikor indulsz!
igy van. az a király. oda egyszer kimegyünk... és nem csak nézőnek