Lacának mielőbbi gyógyulást kívánunk szerintem mondhatom, hogy az egész fórum nevében!
Mond meg neki, hogy segítünk amiben csak tudunk!
Elég szerencsétlenül alkult akkor ez a bukta....bárcsak jobban végződött volna, de én örülök, hogy nem lett nagyobb baj...
Köszi a Superbike futamot...
Gondolom ti most nyíregyházán vagytok és a motor is....pedig most 4 nap szabad leszek és segítettem volna szétkapni a VAS-at, de így elég messze van...
Azt a rohatd életbe! Tutis, melyik kórházban van Laca?
Amúgy ha gondolod, odaadom Frecska János, motorszerelő számát... Nagyon profi szerelő, a MAMI-ban tanár. Ő keni vágja az ilyen dolgokat csípőből!
Egy próbát megér tutis, talán alkatrészt is könnyen beszerez neked: +36-70/949-22-56
Én is ettől fosok mindig, hogy elég akár 1 kavics, és ez lesz...
Kívánok neki mielőbbi felépülést, és alkatrész ügyben (akár külföld) remélem a segítségetekre tudok majd lenni...
Sziasztok! Helyzetjelentés:
Laca tegnapi naphoz képest jobban van, de ez a jobban még messze áll a jótól. Mindenesetre felébredt az altatásból és már beszélgettünk is vele. Evett egy kicsi joghurtot is, ez már jó jel. Kb 6 hét míg a kulcscsontja beforr. A tüdejéből még két vezetéken át csapolják a vért, ezek kb 4-5 napig még bent lesznek. Mozogni nem nagyon tud az ágyban sem, forgolódna de a fájdalomtól nem tud. Holnap reggel megyünk be újra hozzá.
Motor: Motor bal oldala sérült, sajna a tank is. Aki ért hozzá az mondja már meg légyszi hogy a képen lévő sérülés javítható-e vagy keressek új tankot.
Holnap vagy holnapután szétszedem darabjaira a motort és akkor írok egy listát a sérült alkatrészekről, akinek lesz majd eladó alkatrésze ami benne van a listában az kérem jelezze.
A balesetről: Voltam kint a helyszínen, illetve sikerült beszélni egy szemtanúval. Gyorshajtásról nincs szó, sajnos szerencsétlenek sorozata játszott közre. Sógor balos kanyarban talán ráment egy kőre vagy megcsúszhatott a gumi (ezt már nem tudjuk meg) de beszitált a hátsó kereke. felállította a motort hogy megfogja a szitálást, sajnos viszont a kanyart így már nem tudta bevenni. Felismerve a vészhelyzetet próbálta a motort leterelni az útról mert az út mellett volt egy nagy terület ahova simán ki tudott volna futni a motorral és simán meg tudott volna állni. Sajnos az út szélén lévő kanyarodást jelző alutáblát viszont telibe kapott. Azaz már a táblát is jobbról kerülte, így kapta a motor bal oldala és Laca bal oldala el a táblát. Ha nincs ez a tábla, simán kifut a földes területre majd megáll és visszajön az útra..
én is szétnézek majd itt a környéken, hogy van e valahol alkatrész.