midnenki másra gerjed. énis szivesen megnézem mókusékat, de spec én nem csinálnám a lépésben 5 el való egykerekezést. az egykerekezés az leygen olyan hoyg kanyarból kifelé tempóbol emeli az elejét és gyorsuljon mint ááááálllaatttt
Tudom, de hát nekem ez nem annyira jön be, mint amikor látom, hogy szépen köröznek és döntögetik a gépeket. Ami meg még ennél is jobban bejön, az a csoportos vonulás.
Nem útállak érte....kinek mire áll fel....
Nekem ez élőben hatalmas élményt ad.....még maga a nézése is, nemhogy ha még esetleg sikerül is majd belekóstolnom....
A MAGYAR FIGHTEREINK A LEGJOBBAK KÖZÉ TARTOZNAK ÉS HATALMAS NAGY TEHETTSÉGEK!
Amit csinálnak az tiszteletreméltó......NÉZZ MEG EGY ILYET ÉLŐBEN! Garantálom, hogy tettszeni fog....
Angyal Zoli, Gergely Sanyi, Mókus, Végh Tomi.....és még sorolhatnám....na ők NAGY SHOW-kat tudnak nyomni...
Váááááá...
Elisa, nem tudod véletlenül, hogy az Országos Stunt bajnokság az melyik napra esik?
Gondolom Szombatra, mert az a fő nap...innen a fórumról is aznapra megyünk...
Bizony ám, hogy király lesz Joe! Csak legyen jó idő...
"Bratyóm"..gixerpéter kölcsönadta a dzsekijét szombatra, úgyhogy mehet a gurulás és lóvém is lett közben....
Lassan meglesz gixerpéter barátom GIXXERE is, remélem hamarosan Tomi barátomé is és, ha már minden igaz, akkor május 1-én ő is jön velünk madarasra...
Szeva gyorskezű!
Most beszéltem Speed-el és ő is jön szombaton és jószíve révén én is tudok menni
Akkor hol is talizunk? És mikor?
Mert amiről szó volt Meki a Flórián tér-nél azt vágom, hogy hol van....
Lacának jobbulást!
Nekem ez élőben hatalmas élményt ad.....még maga a nézése is, nemhogy ha még esetleg sikerül is majd belekóstolnom....
A MAGYAR FIGHTEREINK A LEGJOBBAK KÖZÉ TARTOZNAK ÉS HATALMAS NAGY TEHETTSÉGEK!
Amit csinálnak az tiszteletreméltó......NÉZZ MEG EGY ILYET ÉLŐBEN! Garantálom, hogy tettszeni fog....
Angyal Zoli, Gergely Sanyi, Mókus, Végh Tomi.....és még sorolhatnám....na ők NAGY SHOW-kat tudnak nyomni...
Nem tudja véletlenül valaki, hogy hol tudnám me gnézni, vagy akkár torr.-ban leszedni....
Köszi!
Szerintem a 2 dolog közötti élményfaktor különbséget a CERKÁD ÁLLÁSA tükrözni fogja......
Elisa, nem tudod véletlenül, hogy az Országos Stunt bajnokság az melyik napra esik?
Gondolom Szombatra, mert az a fő nap...innen a fórumról is aznapra megyünk...
"Bratyóm"..gixerpéter kölcsönadta a dzsekijét szombatra, úgyhogy mehet a gurulás és lóvém is lett közben....
Lassan meglesz gixerpéter barátom GIXXERE is, remélem hamarosan Tomi barátomé is és, ha már minden igaz, akkor május 1-én ő is jön velünk madarasra...
Most beszéltem Speed-el és ő is jön szombaton és jószíve révén én is tudok menni
Akkor hol is talizunk? És mikor?
Mert amiről szó volt Meki a Flórián tér-nél azt vágom, hogy hol van....
Óbuda