Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

2001
A nívó közepe fölött,kb2-3mm az ideális.
Sziasztok! Meg tudná nekem valaki mondani, hogy k3-as 600-nál a nivóablakban meddig kell lennie az olajszintnek? Pl. pont középszinten, kicsit alatta, felette stb...
Előre is köszi!
Üdv!
Egy kis segytséget szeretnék kérni a GSXR 600 tulajdonosoktól. Egy kis információ kellene a 2002-es évjáratú 600-as GSXR-ről. Egy ilyet néztem ki magamnak, de vásárlás előtt egy kis információ kellene róla, hogy mire figyeljek oda, milyen előnyei, hátrányai vannak a motornak. A motorban amúgy 22,000 km van, és 1,150,000 az ára.
Akinek van tapasztalata, az segítsen!

Előre is köszi!
Nincs valakinek enyhén sérült gixxer haccázasa? 2004-2005 érdekel... info@adriaholiday.hu
Végre vége a vizsgáknak :DD mostmár csak a jó idő hiányzik....
Nezd meg a kezikonyvben a gyari beallitast (csillapitasok alul felul, elofeszites) , prodbald ki azt, utcara nem rossz. Persze ez csak akkor lesz ugyanaz ha a futomu gyari allapotu, tehat nem volt olaj, rugo cserelve. Az is igaz ohgy nagyon nem tudod elallitani, mert a gyari szelepelesek kis tartomanyban allithatok csak. Pont amiatt hogy senki meg ne haljon az oszevissza eltekergetett beallitasok miatt.
ha megirod akkor le is megyek beállitani
Az előző gazdinak keményre volt beállitva!
Hát ma én probálgattam de úgy döntöttem hogy inkább megkérdezlek titeket
El van tekergetve?
utcára alkalma beállitás kellene!
Mit szeretnel beallitani?
Sziasztok! valaki tudna nekem segiteni a k4 gyári első teleszkóp beállitásában? Nagyon megköszönném!
Gyerünk motorozni egyet!
Banderas, emlékeim szerint 3 félénk is van raktáron, de lehet hogy csak kettő...
06-205-DAN-GER számon hívd fel a MilleRR-t, és ő megmondja pontosan!
Menj át az R1-es topicba. A Dangeres-ek majd ajánlanak valamit 100 000 euróért!
Viccen kívül keresd ott Millerr-t és Dannyboy-t.
Halisztok!

K6-os Gixeresek! Nem tudjátok véletlenül hol lehet már kapni versenyplexit?Sok helyen érdeklődtem,de vagy nem olyan amire én gondolok,vagy nincs is!600-ra kellene,ugyanis tovább szeretném csinosítani! Köszi addig is!
Sziasztok!

Eladó egy K&N Levegőszűrő GSXR-600-750 K4-K5-be!
12000magyar forint

Üdv!
tegnap voltam motorozni elég jó idő volt. 70km-et mentünk igaz csak de nagyon szeretem ezt a mocit! nem bántam meg egy percig sem hogy megvettem remélem nyáron összefutunk egy pára!
1,3ért
megkérdezhetem mennyiért hoztad el?