Sziasztok! Meg tudná nekem valaki mondani, hogy k3-as 600-nál a nivóablakban meddig kell lennie az olajszintnek? Pl. pont középszinten, kicsit alatta, felette stb...
Előre is köszi!
Üdv!
Egy kis segytséget szeretnék kérni a GSXR 600 tulajdonosoktól. Egy kis információ kellene a 2002-es évjáratú 600-as GSXR-ről. Egy ilyet néztem ki magamnak, de vásárlás előtt egy kis információ kellene róla, hogy mire figyeljek oda, milyen előnyei, hátrányai vannak a motornak. A motorban amúgy 22,000 km van, és 1,150,000 az ára.
Akinek van tapasztalata, az segítsen!
Nezd meg a kezikonyvben a gyari beallitast (csillapitasok alul felul, elofeszites) , prodbald ki azt, utcara nem rossz. Persze ez csak akkor lesz ugyanaz ha a futomu gyari allapotu, tehat nem volt olaj, rugo cserelve. Az is igaz ohgy nagyon nem tudod elallitani, mert a gyari szelepelesek kis tartomanyban allithatok csak. Pont amiatt hogy senki meg ne haljon az oszevissza eltekergetett beallitasok miatt.
K6-os Gixeresek! Nem tudjátok véletlenül hol lehet már kapni versenyplexit?Sok helyen érdeklődtem,de vagy nem olyan amire én gondolok,vagy nincs is!600-ra kellene,ugyanis tovább szeretném csinosítani! Köszi addig is!
tegnap voltam motorozni elég jó idő volt. 70km-et mentünk igaz csak de nagyon szeretem ezt a mocit! nem bántam meg egy percig sem hogy megvettem remélem nyáron összefutunk egy pára!
Előre is köszi!
Egy kis segytséget szeretnék kérni a GSXR 600 tulajdonosoktól. Egy kis információ kellene a 2002-es évjáratú 600-as GSXR-ről. Egy ilyet néztem ki magamnak, de vásárlás előtt egy kis információ kellene róla, hogy mire figyeljek oda, milyen előnyei, hátrányai vannak a motornak. A motorban amúgy 22,000 km van, és 1,150,000 az ára.
Akinek van tapasztalata, az segítsen!
Előre is köszi!
06-205-DAN-GER számon hívd fel a MilleRR-t, és ő megmondja pontosan!
Viccen kívül keresd ott Millerr-t és Dannyboy-t.
K6-os Gixeresek! Nem tudjátok véletlenül hol lehet már kapni versenyplexit?Sok helyen érdeklődtem,de vagy nem olyan amire én gondolok,vagy nincs is!600-ra kellene,ugyanis tovább szeretném csinosítani! Köszi addig is!
Eladó egy K&N Levegőszűrő GSXR-600-750 K4-K5-be!
12000magyar forint
Üdv!