amerre közlekedek, arra max 80an a megengedett sebesség, és azt már 6-ban 4000nél teljesíti a masina...de a biztonságom megköveteli azt hogy 6-ban 5000-en közlekedjek
nekem 300km-et megy el úgy, hogy akkor villan fel a lámpa, de akkor mindig egyből tankolok, szal a tartalékot nem használom ki... tartalékkal együtt kb 350km-et menne
mondjuk én ahol lehet 6ba megyek, és max 4-5ezerig forgatom, de 3000nél már felváltok egyébként meg 2,5ezernél váltok vissza
megy ugye még eléggé zöldfölű vok, szal nem is nagyon akarok gyorsabban közlekedni...
mikor ma megláttam a szon - on a hírt még azt hittem hogy az egyik Kisvárdi srác mert van egy ugyanilyen a városba is, két iker srác életükbe nem motoroztak de egyből vettek egy k6 és k8 as 600 ast, a k6 ost már 1000 km es járatásnál is eldobták, azóta meg volt már megint bajuk....
Üdv mindenkinek. Most értünk haza a kórházból. Sajnos Laca nem néz ki fényesen. Altatásban van. Kulcscsont-törés, csuklótörés, zúzódások mindenhol. Mellkasa bevérzett, be van csövezve, azon át távozik a vér. Katéter, infúzió, stb.. Gerince megsérült de még nem tudni milyen mértékben, a holnapi röntgen árulja majd el. Fején is van sérülés. Szar így látni, a család maga alatt van. A baleset körülményei tisztázatlanok, majd ha pár nap múlva eszméleténél lesz majd elmeséli. Köszönöm mindenkinek a nevében jókivánságokat.
mondjuk én ahol lehet 6ba megyek, és max 4-5ezerig forgatom, de 3000nél már felváltok egyébként meg 2,5ezernél váltok vissza
megy ugye még eléggé zöldfölű vok, szal nem is nagyon akarok gyorsabban közlekedni...