Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha meg tudjuk oldani tényleg érdekelne a dolog...
na lépek én, mert holnap reggel matek zh val kezdek joeeeeeeejt
de csak gyere érte lehetöleg vámosok nélkül
enniyt iszik a 156 pici paci?
múltkor 6 litert tankoltam, mert csak a városba járkáltam akkor volt az hogy olyan 90 km körül kellett tankolni nem vártam tovább
amerre közlekedek, arra max 80an a megengedett sebesség, és azt már 6-ban 4000nél teljesíti a masina...de a biztonságom megköveteli azt hogy 6-ban 5000-en közlekedjek
szia mizu van a polo ugyben?
Gázolajat nem raktározol otthon? Párszáz littyó jöhetne azonnal...
jo nektek ,h ennyit elmegy nekem 130km es 160km kozott villan a lampa
Mielőbbi egészséges visszatérést kívánok...
hát 5-6 liter között nyomod az nagyon jó úgy nekem 6 liter min mindig
hát úgy jó nálunk csak a motor benzines ezért így max 17 litert tudok meg max fél liter kis flakkonba az ülés alatt
gondoltam hogy neked onnan közekebb nekem ház-kut 44km de én hozok 100litykót
Mielőbbi gyógyulást neki!
nekem 300km-et megy el úgy, hogy akkor villan fel a lámpa, de akkor mindig egyből tankolok, szal a tartalékot nem használom ki... tartalékkal együtt kb 350km-et menne
mondjuk én ahol lehet 6ba megyek, és max 4-5ezerig forgatom, de 3000nél már felváltok egyébként meg 2,5ezernél váltok vissza
megy ugye még eléggé zöldfölű vok, szal nem is nagyon akarok gyorsabban közlekedni...
fúúú jobbulást neki és kitartást
mikor ma megláttam a szon - on a hírt még azt hittem hogy az egyik Kisvárdi srác mert van egy ugyanilyen a városba is, két iker srác életükbe nem motoroztak de egyből vettek egy k6 és k8 as 600 ast, a k6 ost már 1000 km es járatásnál is eldobták, azóta meg volt már megint bajuk....
jobbuljon meg. ugyis össze szedi magát. a gixeresek kemény csávók. köszi az infót.
Várjuk vissza épen, és egészségesen!
jobbulast neki
Jobbulást neki, és vigyázz teis magadra meg mindenki aki motorozik vigyázzon magára
Mielőbbi gyógyulást kívánok neki!
Jobbulást neki!
Üdv mindenkinek. Most értünk haza a kórházból. Sajnos Laca nem néz ki fényesen. Altatásban van. Kulcscsont-törés, csuklótörés, zúzódások mindenhol. Mellkasa bevérzett, be van csövezve, azon át távozik a vér. Katéter, infúzió, stb.. Gerince megsérült de még nem tudni milyen mértékben, a holnapi röntgen árulja majd el. Fején is van sérülés. Szar így látni, a család maga alatt van. A baleset körülményei tisztázatlanok, majd ha pár nap múlva eszméleténél lesz majd elmeséli. Köszönöm mindenkinek a nevében jókivánságokat.