Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja én is most vettem
hello.te is most vetted a gépet?mindenki megbolondúl a télen.... mindenki motort vesz
Majd hétvégén csinálok egy-két képet mert akkor leszz a nagytakaritás! a felni témyleg szürke
ystee mentél a tieddel mostanában? Hogy szuperál?
Eladó: Bridgestone Slick gumipár 180/640-R17 125/600-R17
és 2db nagy vasra hátsó slick
egu@egumotors.hu
06209454945
Itt megnézheted
Tegyél még fel képet róla! Jól láttam, hogy szürke színű a felni?
grat a vashoz ! tényleg nagyon szép .. sztem jól kifogtad ezt a 600-at üdv széles utat
Sziasztok ma hazahoztam a mocimat 100km volt az út meg utánna az itthoni probálgatás 30km nagyon elfáradtam de megérte ennyit várni rá mert rohadt nagy elmény! üdvözlet minden motoros társamnak
K7 haccázat vettél? Jómagam k8 750-re hajtok.

üdv
Helló! melyik 750? mármint a k7? vagy a k8?
én is újitottam! eladtam k5 és vettem k7-eset!
Hy koncszi!

Rég hallottam felőled...Mi van veled?
Nem jössz majd pályázni?
Azért adnám el, mert az új 750-es igen bejön.
hi4 mért adod el?
Üdv!

Tegnap beszéltem vele,csak a távolság tartja vissza,úgyhogy csak ettől függ,de mondom neki,hogy ma hivjon föl!
Mortii!

Lécci kérdezd meg a haverodat, vagy add meg a számát, hogy kell e neki a motor, mert ha ne akkor nem adom el és veszek rá egy két dolgot. Sürgős...

üdv
Először elviszed eredetiség vizsgálatra(17.000)aztán biztosítást kötsz(olyan 9-10ezer lesz,ha nem volt még járműved) aztán berobogsz az okmányirodába a papírokkal és ismét a kezedbe nyomnak 2 csekket(12.000 plusz 24szer599forint a cm3-ra)vissza viszed a csekket és kapod az új forgalmit.asszem nem hagytam ki semmit.
még annyit segitsetek már hogy a motor vásárlása után milyen sorenben kell csinálni (eredetiség vizsga, átiratás az okmány irodában, biztositás) ezeket a dolgokat? lehet hogy hülyén hangzik de még soha nem csináltam ilyet! A választ előre is köszi
köszi szépen
ja lemaradt: nyilván nincs honlap)
nem tudja valaki,hogy a szegedi suzuki motornak van-e honlapja és mi a címe?
Köszi
Szép!
Dehogy nevetem, csak azért írtam, hogy ez a minimum eladás elött, olyan tiszta mint az új, bár vannak kivételes eladók. (1 szer elöfordult egyik haverom k2 ese olyan igénytelenül retkes volt, hogy darabjaira szedtük, blokk- váz stb, darabonként megpucoltuk, utánna nagyon zsír lett.)
ugyan,ne nevesd már ki.legalább nem mosással kell kezdeni...meg csak egy kocsmában tárolták...
feri mit mondasz a mocira?
"olyan tiszta rajta minden, h szinte hihetetlen"
Olyan tiszta rajta minden hogy szinte hihetetlen a tesom beintditás után kicsit odarátotta csávó egyből "hély-hély hideg még nem tesz jót neki" meg látszik rajta hogy nagyon félti. Amugy a haverjáé volt csak nem birta már fizetni a hitelt és fölajánlotta neki hogy vegye meg ő meg megvette. De neki meg volt egy autobalesete aztán a térdében levált valami porckorong aztán azt mütőtték meg de nem birt vele motorozni sokáig! van egy kocsmája ott volt bent egy kis raktárban letakarva meg minden! Majd rakok fel még képet! nagyon boldog vagyok
Üdv!
Gsxr 600 K4 hez keresek hátsó lábtartókat konzolokkal, és egy hátsó ülést!
Ha valaki tud segíteni kérem jelezzen!
frivo@t-email.hu
Ritkán fórumozok, lécci a mail címemre irjatok!
Köszi elöre is!
Üdv