Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!
4.000.- / liter, ennyiért hozták.
Még csak 350 km mentem vele, így sok mindenről nem tudok beszámolni.
Hát a kaszni elég ratyi.Láttam már olyat hogy látszólag kis csatt után úgy nézett ki mintha felrobbant volna benne valami.
És mentősök aszondták kettőből húznak ki hullákat sokat.Swift,maruti.
régi fajta 1,3 nál nincs is jobb... az az isten autó. mindent kibír és ha le van szakadva a kipufogó kurvajó hangjavan
Bár abban még nem találtam.
Pláne az 1,0 swift sportban.
jah minden suzukiba van valami jó
Ezér IS jó a betonkeverő a háznál.
jó de neked alapba harmad annyiba kerül mint nekem
Mondom luxuscucc.Adó április 15 és a kocsira meg a motorroa cuzammen 18e.Első részlet.
hát, lesz majd teljesitmény adó, biztositás, olajcsere... jóóólesz
Mé elfelejtetté?
Van akinek még jogsija sincs nem hogy luxusdógok.Mint bizti meg a többi.
semmi extra. várom áprlis végét hgoy kibaszhassak egy csomo pénzt, mindenféle befizetésre, aztán végre motorozhatok
Reggel 8:30-kor gyülekeznénk a szokásos helyen. 9-kor indoló. 10-kor Veszprémben kéne lenni, ahol csatlakozik hozzánk egy kollégám, aztán onnan mennénk tovább. Nézd meg a mai képeket, nem rég raktam fel párat. Bruno-val összefutottam munkából hazafelé menet.
Doki hozzám is nézz be vagy jelezz valakivel hogy itt vagy és meglátogatlak sáriba.....
lazulás van
nem tok menni a motorkiállításra
Arra mizu van?
ma is gurúltunk 1 keveset
remélem holnap is jó idő lesz
csuma mizu arc?
hali
A Motul 300V 10W40 est ismeri valaki? tapasztalat? árba hogy tudjátok?
akkor is igy fogsz mosolyogni amikor kikell fizetni a 15-20 rugós olajcsere számlát?
szép estét mindenkinek!

kib*sz*tt jó idő volt ma, ki is használtam. holnap is megyek, csak hogy hamarabb lehessen szervizbe vinni
Ja melózni avval mentem.Jól zörög a kicsike.Amúgy istenigazból nem is volt elrakva.Karácsonykor is meg január elsején is szadtam vele meg februárban is volt pár nap és a március is ment egy hétig.Most szombat motorfesztivál utána vasárnap irány lmádi.És el is gyütt az olajcsere.
Hát gyuszi elég bátor.. itten M kategóriával kétszeméllyel
isten volt amugy. betonkeverőt végigguritottad már az utakon?