Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem lehetett kihagyni.3 pontos ziccer.Bocsi.
Ma mi is jót motoroztunk Jó idő volt hozzá
áááááááááááááá báááááááááááázdmeg zOIL nem tudtam mi hiányzik mára
Ha csak a bal oldalon szeded a termést nagyon elkajszulnak az olajfák.
tuuuuuutis elég a bal oldalt szednem olajcseréhez? előre is köszi
csumpi
Jó Estét Emberek!
Szevasztok Srácok!

Qurva jóóóóóót gurultam ma..... Végre jó idő volt....nem csúszott, nem volt hideg.......ISTENI TAVASZI IDŐ VOLT és egy dzsekiben lehetett gurulni.....
Ha holnap is jó idő lesz, akkor lehet átugrom Dabasra......megnézlek Speed koma.....
Na most megyek buliba.....további szép estét mindenkinek....
írj
Felvettelek, majd íej rám, ha leszel...
Szeva ThomAce mikor indulnátok?.mert én délelöttös vagyok de szívesen csatlakoznék .
na mit punnyadtok srácok? holvanmindenki? csak nem motoroztok? amugy srácok olajcseréhez elég leszednem a baloldalát a gépnek?
csá én vagoyk még egy hónapig kb. remélem elöbb
miért döglődik ennyire a fórum?
előre látom milyen kihaltság lesz itt nyáron
itt az MSN-em: kistuning46@hotmail.com
animation tudsz adni egy MSN címet vagy valamit ahol tudnánk beszélni ?
Szoktam szervezgetni ilyen kis gurulgatást. Fega és Bruno pajtikkal szoktunk még gurulni. De bővülni látszik a motorosok köre.
Ha mentek máskor is ilyesmi karikára, akkor egy haverral szerintem csatlakoznánk...
Nah... Szombaton "kezdjük" egyik motoros ismerősömmel az évet. Az idei első kis rövidke túránk. Székesfehérvár - Veszprém - Csesznek-ring - Csesznek - cseszneki vár. Aztán a környéken egy kis kerülgetés. Van valakinek kedve csatlakozni hozzánk?
Szia Thompi!
Én mindíg itt vagyok, csak mostanában nagyon szar lett ez a topic, és inkább motorozok, mint irkálok...kivéve most!
Szia szobamacsek! De rég láttak már itten. Vagyis csak én voltam itt rég.
Nem.... ,
Akkor te fajtatiszta vagy?
Szia!
Nem maradt benne levegő?
Egy két keményebb fékezés után is ezt csinálja akkor lehet meg kellene nézetni, a betétek újak?