Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csór :-) /Szfvár mellett kb. 10km/
legalább anynit mondj hgoy van e esélye vagy foglalt vagy mert ha nincs esélye biztos ezt a gixert is összetöri
Ha így lenne... akkor gyenge próbálkozás
nm. de utcára jobb mint egy sima. én tudom mert a pécsstuntosunk sima és annyira nemjó.. csak későn jutott eszünkbe a galléros
Na végre. Te honnan írsz FM-én belül konkrétabban?
Hanem? Templomba járos, énekkaros öltözet lesz?
Nehogy már galléros legyen a póló!
tugyga a görcs.. der tetudod.. amugy abba nem motorozni kell
Szerintem Dzsozi csak udvarolni próbál.
Nekem ne baszogassa a nyakam a gallér. Pöcsszagot pont az orrom alá vezetné.
Simán elbaszták.
Szia,
csere. Javított gummára ne bízd az életed.
te te te te maragyyáááá akkor te nem huzol oylat. a hereszagu alpinestars alá jó a sima is nem?
Ha galléros lesz, eladom a gixxert a pics.ba. Nehogymá galléros legyen.
még semmit se tudunk. de a nyertes póló kb 4000 és godolom arra jön a posta. de lehet hogy galléros lesz. ez majd sztem este kiderül. de figyelj mert pikk pakk teleszarjuk a fórumot
Látom nehéz elviselni az egódnak, ha vki okosabb
Én nm ócsárolok senkit, te már is kurvázol ...alaptalanul...hisz nm is ismersz... ennyi nekem elég...előítéleteid alapján, nm lehetsz egy nagy intelligencia szinttel rendelkező.
A témát le is zárnám.
Maradtam Tisztelettel:
eli
S még 1 kérdésem lenne.
Látom alább ezt a póló tervezetet.
Lehet majd ilyet rendelni?
Ha igen engem érdekelne.

kitől lehet és mennyit kóstál a póló?

Köszi
a defet javito geci arra jo hogy defektet kapsz és haza kell menni 50 kmre. mivel az a szar nem egyenletesen kenődik fel a gumi falára belülről ütni fog a gumi. haveromnak nyomtunk bele hogy hazatudjunk menni de én hosszabb távra nem tennék bele. megtudják csinálni gombával, de az már sose lesz ugyanolyan.
van több féle javító - habosat ajánlom az szét kenődik a gumi belső falán aztán megszűnik a levegő szökése. Nagyvas.hu -n vannak jófélék
Sziasztok,

Lenne egy kérdésem.
Tavaly volt egy kis defektem kb 500 km-ert futott a gumi.
Elvittem s megcsinálták a defektet de mintha egy nagyon kicsit szuszogna.
Van ez a gyors defekt javító. azt javasolták hogy fujjak bele egy kicsit s az biztos megszünteti a szuszogást. Használt már valaki ilyet? Nem teszi tönkre a gumit? Lehet hogy ez lenne a megoldás számomra?

előre is köszi.
46the_doctor
[28754] ma 15:06
Speed!

Ezt az aNIMaTIOn féle pólót alakítgattam itt mindenki álltal........akkor most nem az lesz? vagy most ezt nem értem.....

Beszéljétek meg vele XD
előző oldalon ottvan. speed irja hogy 17 szavazattal ez nyert.
sala linkje nyert én is úgy tudom
De doki még átalakította picit és ez lett megkérdezve és ebben egyeztünk meg......
Apa keeeezzzzdőőőőődik.