holnap, holnap. ma már semmivel nem lehet rávenni hogy lemenjek a garázsba majd nézek dot számot is, de a 209gp-t 2008-ban gyártották utoljára tudtommal..
az a baj hogy félreértitek az egészet a fajtázással. De akkor magyarázósan:
Én fajtám: Új gumit vesz, tök mindegy hogy kicsoda, milyen időeredménnyel. 90%-ban ők adjál el a használt gumit. A fennmaradó 10% meg a használt gumi árusoknak az a része, aki használtan is veszi, használja egy darabig és továbbadja.
És most itt ne térjünk ki azokra akik megveszik a gumit továbbértékesítés céljából, őket egy sima közvetítőrétegnek vegyük.
Tehát az egyik oldalon ott az új gumi vásárló. A másik oldalon a használt gumi vásárló. Közöttük megy a használt gumi vevése-adása, akár pl közvetítőrétegen (használtgumiárusok) keresztül. tehát a használtgumi vásárlók 90%-ban az új gumisoktól szerzik be a használt gumikat. 10%-ban meg a fentebb vázolttól.
Remélem már így érthető.
Nekem már fajtám is van? A Te fajtádtól még nem vettem gumit. Bármi is legyen a fajtád. De ha nyomatsz egy gépet a gumiról akár még változhat is a helyzet,
Dícséretes önmérsékletre vall. Természetesen nem a magamfajtákra céloztam hanem azokra akik eladják a gumit mert már nem tudják az 1:55-öt. Használt gumit nem a 2 perces emberkék szokták eladni mert ők nyugodtan szarrá koptathatják.
Szerintem nem az a lényeg hogy aki eladja a használt gumit versenyző-e vagy sem. Meg licencet bárki ki tud váltani és máris versenyzőnek lehet tekinteni...Csak én inkább merszen gurulok mint versenyeken égessem magam
alul a légtelenítőcsavarra tegyél rá egy gumicsövet (átlátszót). nyisd meg a csavart, pumpálj a féken míg buborékmentes nem lesz a fékolaj a csőben. behúzott fékkarral zárd vissza a légtelenítőcsavart. pumpáld fel a féket. nagy vonalakban ennyi.
1.humpfner
2-3-humpfner haverja + bnője
4-5.molnargyu+ bnő
6.46the_doctor
7-8.SpeedBike+ 1 csaj
9.aNiMaTiOn
10.aNiMaTiOn+ haverja
11. KisTuning & Bettinah
12-13-14.macitm+ 2 haver
Eddig róluk tudok majd még írjátok ki jön...
1.humpfner
2-3-humpfner haverja + bnője
4-5.molnargyu+ bnő
6.46the_doctor
7-8.SpeedBike+ 1 csaj
9.aNiMaTiOn
10.aNiMaTiOn+ haverja
11. KisTuning & Bettinah
Eddig róluk tudok majd még írjátok ki jön...
Én fajtám: Új gumit vesz, tök mindegy hogy kicsoda, milyen időeredménnyel. 90%-ban ők adjál el a használt gumit. A fennmaradó 10% meg a használt gumi árusoknak az a része, aki használtan is veszi, használja egy darabig és továbbadja.
És most itt ne térjünk ki azokra akik megveszik a gumit továbbértékesítés céljából, őket egy sima közvetítőrétegnek vegyük.
Tehát az egyik oldalon ott az új gumi vásárló. A másik oldalon a használt gumi vásárló. Közöttük megy a használt gumi vevése-adása, akár pl közvetítőrétegen (használtgumiárusok) keresztül. tehát a használtgumi vásárlók 90%-ban az új gumisoktól szerzik be a használt gumikat. 10%-ban meg a fentebb vázolttól.
Remélem már így érthető.