speed nekem ne intézz, majd én intézem itt helyben. az egyszrübb. csak majd megtenné valaki hoyg felnyomja azokat a logokat amik rajtavannak? mármint hogy egy hozzászólásba egymás után feltölti midnergyiket külön
Hehe vicces! Nem nem teszünk ki egyett, sőt nem is ismerem! Na mind1 hagyjuk! Nem szeretném befolyásolna a fórum hangulatát azzal, h itt baszakszunk egymással! Te vagy a fos, nyenyenyeeee
A boldogság nyomában.... az a nigger kisgyerek játszik benne, aki a MIB -ben, szerintem jó és érdekes, valamint igaz sztorit dolgoz fel...
Bár még gyerek vagy, de már meg fogod érteni...
Nekem tetszett....
Te!
Ne baszogasd az ovis képemet ....még a bérletigazolványomhoz is ezt használtam..... a legjobban sikerült fotó , azt nem tudom miért nem engedték az esküvőmön is betenni az albumba.... ,
Na idefigyelj Te fos!
Ne te mondd már meg, hogy kinek és mit írok, vagy ti ketten tesztek ki egyet? Haverod vagy ki ez a Punaman?
Mennyél szopkodd ki a picsáját, ne engem kóstolgass... ,
Buherka...
Ha már a gyári puffancsot cseréled akkor vagy rakjál normális sportkiput vagy akkor maradjon a gyári. Kipufogóban vannak külömböző gázlengések nem hiszem hogy jó hatással lenne rá egy maszek házi dob egy soros motornál. Személyes véleményem ez.
Bár még gyerek vagy, de már meg fogod érteni...
Nekem tetszett....
sokan irigyek is lehetnek.. hogy jobb képű mind ök...
akkor jol sikerült .. :)
de még lakk hiányzik a képen
Át akarsz baszni.... ez gyári... ,
Ne baszogasd az ovis képemet ....még a bérletigazolványomhoz is ezt használtam..... a legjobban sikerült fotó , azt nem tudom miért nem engedték az esküvőmön is betenni az albumba.... ,
Dehogynem....olyan antik kinézetű...
Ne te mondd már meg, hogy kinek és mit írok, vagy ti ketten tesztek ki egyet? Haverod vagy ki ez a Punaman?
Mennyél szopkodd ki a picsáját, ne engem kóstolgass... ,
Buherka...
Ezt az aNIMaTIOn féle pólót alakítgattam itt mindenki álltal........akkor most nem az lesz? vagy most ezt nem értem.....