Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

halló sikerült tegnap este kicsit festegetnem alkotnom a barátommal... :)
végre lassan kész az uj festésem .. ez még csak egy darab...
Ez nagy igazság.
Mondjuk jobb elázva elázni, mint szárazon szomjazni...
Tudod, amikor jól esik...
A csajszi esernyőt visz, a a Yamakás pali meg jó eséllyel sörös rekeszeket cipel.
Miért a Yamahás palit, miért nem acsajt nézed?
Bassza meg, én is csak most vettem észre a képet, ezen kifeküdtem...
Ez viszont hátulrúú rendben van.
Sziasztok,
hát ez nem lett szép.
Doki jól szól a gép! Remélem az enyémen is lesz nem soká valami hasonló kis csoda!
Még beszól, hogy Puniman!
Hát az te vagy! De figyu ha csak ien nagy okosságokat tudsz tolni akkor inkább, maradj csöndben! A képedről ítélve látom lemaradtál az "oviban"!
Emelőmmel tököltünk...

Bal oldali a hátsó, jobb oldali az első No meg ugye jó helyen vannak a motorok...
Na itt kitöröltem az idegen hozzászólásokat!

Eredmény:
1. kép (17 szavazó): SpeedBike, kis_sala, K.Dóri, gsxr-zolee, betthinah, macitm, molnargyu, kori_rg, Csricsi, cslaca85, gyorskezű, aNiMaTiOn, Phoneman, 46the_doctor, domino123, ThomAce, gixxerdawe

2. kép (1 szavazó): Joe-Z

3. kép (0 szavazó): -

4. kép (3 szavazó): KisTuning, darage, kori_rg

5. kép (0 szavazó): -

6. kép (0 szavazó): -

7. kép (1 szavazó): kori_rg

8. kép (5 szavazó): kis_sala, darage, cslaca85, Joe-Z, ThomAce

9. kép (3 szavazó): molnargyu, KisTuning, humpfner

10. kép (0 szavazó): -

11. kép (0 szavazó): -

12. kép (0 szavazó): -

13. kép (1 szavazó): gsxr-zolee

14. kép (0 szavazó): -

15. kép (2 szavazó): KisTuning, betthinah

16. kép (0 szavazó): -

17. kép (1 szavazó): molnargyu

18. kép (0 szavazó): -

19. kép (1 szavazó): gsxr-zolee

20. kép (0 szavazó): -

21. kép (0 szavazó): -

22. kép (2 szavazó): kis_sala, ThomAce

23. kép (0 szavazó): -

Na, itt a leltár, mondom, idegen kommentek törölve!
Na egy kicsit alszom, még nem kezdődik az F1....
Háááát jaja.....nem tudom eldönteni, hogy a kidörrentő felső nagyobb, vagy az alatta lévő szűkebb likába tegyem......
Na azé ez így nem teljesen igaz.Néha én is itt lopom a napot.
Joe!

Szerintem mindenféleképp csináld meg.... Nekem nagyon bejött a Gixer hangja a gyári kipuffal, és szerintem, ha kiveszed azt a szar katalizátort olyan hangja lessz, mint állat.....
És ha neked még be is jön az gyári kipuff kinézetre, akkor meg nincs is miről beszélni.......gyerünk ess neki.....

Magad csinálod sufniban, vagy szakemberre bízod?
én msot lennvagyok barátnőmnél, és itt 10 fokot mutat az a szájbatekert hőmérő. de gratulálok a motorozáshoz
Egy órája kínlódsz, hoyg berakjad a kidörgőbe?
Na balesetmenteset, ingyébenzint!
De jót is aludtam! Na jóreggelt a népnek!
Igen, a K6 miatt írtam... Tapasztalt motor nem vén motor!
Váááááááááááááázzzzzzzzzzeeeeeeeeeggggg! Hazahoztam a Gixert! Végre én is elkezdtem a 2010-es szezont...........
Gyerekek........de kibebaszott jó volt visszaülni és menni a VAS-al.....
Már 1 órája itthon vagyok de még mindig áll a cerkám......
És még ma ki is megyek kicsit, ha jobb lenne az idő......megnézem az F1-et és azután hátha.....
de azért ezt nézd meg. az egész hungaroring motorsport iskolának ők csinálják. sztem nem drága és elég durvás. mastek kipufogó
roszsötlet. cibáld neki rendesen. haveroméba 18 ezer van, gyári dob és oylan mintha valami verseny lenne. full kiégett benne minden és iszonyat hangja van. amugy én azt fogom csinálni hogy veszek egy gyárit, olcsón, és azt vágom szét. sztem csináld te is ezt.
Na jó reggelt srácok!

Már egyszer leírtam nulla válasz jött rá Arra gondoltam, hogy nem veszek sportdobot hanem a gyári kipuffot fogom kettévágni, kibelezni és újra összerakni, mivel a dizájnnal nekem semmi bajom csak nincs szükségem a katalizátorra.
Vélemény?
ecsém egy kicsit eltévedtél. itt ősgixeresek vannak. inkább lőjjék fejbe mint hogy felkéreckedjen hátra egy HONDÁRA de sértésnek jóvolt