Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy évig....hát ez remek...
Biztos megérte... ,
gurujjámá el hozzám ha ennyit méc.monnyuk holnap ha magának is joe .megsaskerolnám azt a hülye fejedet.
Szerintem a 200 kilóméter neked csak a bemelegítés
Ja, és savas akksi.
Na erre kommentelj, egy évig bírta az akksim
Kevesebb áramot vesz fel ez a ledcsík mint gondolnád.....
Szia!
Ez kell az akksinak.....használd csak.....
giiizda. majd csinálok énis öcsituningot
1500 Ft 24 cm kék ledcsík
Szia!
Én annyiért be sem indítom..... min. 10x annyiért, na azért már igen...mint ma....... !
Ebből is látszik, hogy igazi Puniman vagy...
nekem kicsit öcsituningos. nemtod menynibe van ez a csík? lehet kéne lőni nekem is
Szia4
Azt, hogy Fi(gyejjé!) mán oda...

Na ezért a látványért visszateszem a rendszámot!
ebbe fogsz beleőrülni fázsnyeg ugyis esni fog a hó
Egyre jobb időt mondanak jövőhét szombatra ha itt 15 fokot írnak akkor lesz kb. 17 18 remélem jó lesz az a szombati nap már nagyon várom
Elmész matricáshoz ő kifarag oda egyet
Az R felirat alá nem tudtok gsx feliratot odaillőt ?
Igen én is erre gyanakodtam, de előtte nekem szarakodott az akksim is......mindig le volt merülve és egy idő után már újra sem töltődött ha motoroztam akkor sem.....
Hogyne várnám a holnapot....... ....2010-ben ez lesz az első gurulásom.....és ha napközben jó idő lesz, akkor csapatok is egyet....
akkor közel volt a sorkipukhozz és lassan magsűltek a kábelek,akkor ez volt a lassú veszte kábeloknak hmm...
Nem, nem nincs semmi fura hang (hála az égnek) szal lehet, hogy tényleg csak az aksi miatt! De azért köszönöm szépen! a segítséget!
Az előző hozzászólás csak K4-K5 600/750-re igaz.
Sokmindenre
Ha a motort gyújtásra teszed és a tank alól (a befecskendező jobb oldalán található vezérlőmotor irányából) kerregő, recsegő hangot hallasz, akkor a vezérlőmotor ment tönkre. Katt IDE!
Cső! Nah hát meglestem ahogy Doki mondta de égés szag és olvadt kábeleknek semi jelét nem találtam! Lehet h az utóbbi az az: az aksi elég gyenge szal majd járatom kicsit és akkor elválik! Egyébként köszi mindenkinek!
ma gurultam 20 km -t