Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jaaa.én azt hittem .a nőmnek.mondhatod.őt már úgy se érdekli mit csinálok .nem hiszem h még1x közös vasárnapi ebédünk lesz
Csajod ? A jó istenke mentsen meg az ilyen langyos gondolatoktól.

De ha ezt a nődnek elmondom, fogak nélkül ülsz le a vasárnapi ebédhez.
nem engedem h felülj rá .még ha csajom lennél akkor se.hiába nyalsz
hondára?
mer mindenki arra akarja felkönyörögni magát?
Speed!
Nekem is bejön a neon....de ízlésesen csak......
Go vissza Győrbe!

Itt egy Hondával súlyos gondba leszel.
akkor valószínű szakállas vicc lehetett
Tata?

Gondolom a K6 miatt írtad, mondjuk idősebb mint a K8.

Viszont elmúlt éjfél pici fiacskám, tipli szundizni.
Na, jól megettem a poénod tata! Szerintem írj neki te is egy esszét, hátha meghatódik az írásodtól,és kiadja a zengedélyt (a pápai tanácstól )
Gondolom ha nem reagálnak nagyon nincs ellenükre , de mindeképen várjunk meg egy írásos választ tőlük.
vicc volt
Tényleg beleegyezett, vagy viccelsz, avyg én vagyok a fáradt, és félreértelmezek mindent?
Hallgatólagos beleegyezésüket adták.
20 percet voltam itthon, ennyire fért bele
SportMotor még mindig nem írt Szerintem írjatok ti is! Legjobb lenne, ha mindenki írna egy tósztot
Nálam 30 centi a hasmagasság
Van vagyis volt egy swvift K.tarcsan.azon volt ilyen cucc 10 eve.Na a sracot Fricikenek hivtak (ez mar jelez valami) na a srac konkretan sirva fakadt mert az egyiket a kuszob alatt lepadkazta.Na ez betette nalam az ajtot.
Kinek a pap, kinek a papné... A visszajelzések alapján alaposan eltaláltam a neonfények hasidomon való alkalmazását
A rendőr sem szólt érte egyszer se. Viszont egyszer a körzetisünktől megkérdeztem, hogy szabad-e ilyet használni, csak rávakkantotta, hogy parkolóban. De úgy magától nem szólt volna.
Nem akarok sertodet de az eletbe nem raknek se neont se ledsort motorra.Foleg nem keket.Az a tecsos swift 1.0 nak hagyom meg.
Ha belegondolok, végülis megérte... Kétezer forint, két órányi pepecselés, és megvolt egész évre a látvány Aztán leszedtem, és eladtam 1 500 forintért...
Senki nem beszélt itt ilyen pólóról! Lenne egy csöp kis eszed akkor gondolhatnád, h nem 100Ft-os pólóra fogjuk csináltatni.

Ne áradozzál már itt Zoób Katiról, meg minőségmániáról mint egy misskurva mert marhára nem áll jól!
tejföllel
Nem! az már optimális...
egyszer elgurul hozzád az egész fórum egy jó kis töltöttkáposztára