Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pff én pont egy ilyen nyuzásért festetem a héten .. :(
csumi
na lepek,mert az aszony kihivott 1 Tekken party-ra ,azt mondja most elver
ok kuldheted majd de nem surgos de nem volt meg vele gondod?eleg sokhoz irtak ,h FAKE
Akkor rendben....használd egészséggel... Ha érdekel, akkor majd még tudok lehet küldeni zenével foglalkozót is kimondottan...
Az a baj ezzel, hogy a többit, akkor cserélték a gépen, mert azok olcsóbb kategória, mint egy idomszett.....
Olyan nincs, hogy csak ott sérül és a kormány meg ép marad.....furi...
nem semmi csak ennyi ami a képen látszik
koszi megjott meg vizslatom meg 1x kosz
tudtommal utána
hatso utas labtarto se kopot?
Én már nagyon sok dolgot szedtem le róla és minden működik is.....csak figyelni kell a "healt" jelzőt, hogy fasza ződ legyen és a seederek is legyenek bőven.... Mail ment már ;) szólj ha megérkezett....
nem tom ezt akarom kideríteni :)
csak ott van annyi semmi több, kormányon se látszik semmi meg sehol se és azok gyáriak, hogy ott hogy tudott karcolódni, mert máshol semmi nem sérült
ok, kosz kivancsi vok melyik es milyen
Küldöm 1 perc...
ird meg emilre,please
Első ránézésre egy laza csúszás csak.....idom törni nem tört...ha máshol nincs sérülés, akkor elmegy....
De a bukógomba ezután került fel az tutti.....jobb lett volna hamarabb felrakni, ezt pont kivédte volna, hogy így nézzen ki az idom....
ide leszabad ezt írni?
Aúúú... Mi történt?
es az melyik?
Én is fent vagyok még egyen, bár arra regizni sem kell és visszatölteni sem és mégis jön, mint a barom......de csak angolul lehet rajta keresni...
bukogomba uj vagy utana tettek fel? vagy csak en nem latom rajta a serulest..hm
szerintetek ez mennyire vészes?
Háááát figyi, ha van lóvéd gummamelegítőkre, akkor hajrá....
De ha nincs, akkor csak fínoman várjál vele, amég magától bemelegszik......bár ez gumitól is függ....
De ha csak úgy simán van kes, akkor indíts egy burnout-os kigyorsítással.....
van meg 1 de az eleg ratyi ,pre...