Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a lófaszt szopás Én már blokkot is cseréltem, na az tényleg szopás
Én már szedtem le de tényleg cumi kiszaadítani onnan.
amugy cserélt már itt valaki légbeömlőt? ősnagy szopás. mindent lekell szedni hozzáá...
Este muszály lesz nekünk is barátnőmel kimozdulni,mert amilyen ratyi itt az idő, felejtős a motorozás. Erőlködik a nap,de a széllel nem tud mit kezdeni....
ma mi is megyünk partyzni. mármint a pécs stunt aszsony most ugynézki nem jön mert besérült hogy sokáig szereltem meg mostam le magamról az olajat. és hogy mostmár ne menjek le érte. modnom okké ha akarod
Üdv!
Eladó termékeid között olvastam K&N sport légszűrőt, hogy van eladó. 600 K4-be kellene. Dobj egy e-mailt a : macitm@freemail.hu címre ha tudsz árajánlatot.
Előre is köszi főnök!
indul a party

én meg nemsoká indulok az asszonyhoz aztán megyünk este az éjszakába Kecskemét city
te inkább induljál meg ide a szenzésönre kurva jó :D
túl szőrös vagy sala semmi semmi erre, jóság van
na sárcok joreggelt. pécsen tegnap cunami volt. ma már tök száraz és süt a nap. csak baromira fúj a szél. de hivatalosan is kész a gixer mert ma mindent kicseréltem rajta és öszseraktam arra mi a helyzet?
remélem holnap is lesz eső mert én cska hétfőtől motorozhatok
Elállt az eső de ebből már csak holnap lesz motorozás
Szia!
WD40.......haha......ráverted! valld be!Perzverz..... , !
Hüjjjjee aki idén még nem motorkáááázottt..nyenyenyeeee..... , ,
Istenem de egy primitív fasz vagyok.....
Naná hogy azzal! Motor még alszik, bár ma leportalanítottam meg itt-ott kapott kis wd40-et.
A quaddal, igaz?
Március 13.-a, szombat! Adja az ég, hoyg ez így legyeeeen!...
Szép jó napot!
Ha nem fújna a rohadék szél, lehetne menni kapálni.
Hellllooo Gixerfüggők:)
Úgy látom ma se fogunk motorozni szóval max holnap mert vasárnapra 9 fokot ír akkor lesz megint 14 hétfőre meg 12 akkor meg lesz 16 :
Nem ő tehet az időről! Hanem az Esőember
kunszentmiklóson tombol a szél és szakad az eső csak hétfőre legyen jó idő mert hanem felmegyek aztán seggbe rúgom Szent Pétert
pontosan, az már a tied!
Jó reggelt!

Időjárás jelentés Dabason: Perpillanat hát hogy mondjam... Esik eső, némi nagyon apró hóval megspékelve. Az utakon vízátfolyás... Lehet a foci lekorlátozódik a pincénkbe...
Itt van olyan, hogy csapadék...
NAgyjából pontosan mutatja, hogy mikor fog elállni...
Szakad az eső.
Jó Reggelt,

Itt már lassan felszárad az összes dzsuva az útról, viszont a szél nem kicsit fúj. 8fok van már most, ami kicsit kompenzálja a dolgot.
Meggondolandó a motorozás...