Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép jó reggelt Gixertanya!
Forr a vére mindenkinek a jó idő közeledtén, de már mindjárt itt a mi időnk......kib@szott hosszúnak tűnt ez a tél motorozás nélkül.....

Ma olyan gány, fos, szeles, esős idő van Pösten, hogy majdnem lefújta a fejemet a szél reggel, amikor jöttem melózni.....
Csak a hátsót el ne add DRÁGA TÁSVÍÍÍREM, mert az már az enyiméééé.....
Szeva Joe-Z!

Én még tavaly rendeltem kutyától berembo betéteket előre, amit megkaptam tőle féláron, mert valaki berendelte nála, de mégsem vitte el.
Csak előre vettem, és így féláron volt oldalanként 6000Ft, tehát előre összesen 12.000Ft, ami félár....
Szóval a 2x9000Ft esetedben jó árnak számít, csak előre......

Miután otthon beletettem a Brembo betéteket, hát hogy is mondjam.......az első vészfékezésem vele Stoppira sikeredett,...vagyis inkáb úgy nevezném, hogy majdnem átdobott és pofára estem.......
Kurva nagyot harap az biztos, de állítólag gyorsabban is kopik.......de ha ettől én esetleg 1méterrel hamarabb állok meg valami előtt, akkor nekem megéri.
Csak ajánlani tudom Cimbi! Bár majd nyáron derül ki a z igazi tesztelés során, hogy milyen is......
ha kell van egy használt tokico (gyári) első szettem, párezerért odaadom
Most rémálmaim lesznek asszem.
mera:kimintvetiágyátugyalusszaálmát
Benned miért van mindig rosszindulat?
mert nem a gázt huztad hanem a féket
Egyszer volt. Előbb elfogyott mint a hátsó gumi amit egyidőben cseréltem. Nem hittem el. Soha többet. Ja és nem is fogott.
AP racing? nekem most ez van benne... Egyenlőre hibátlan országúton. Kopásáról meg késöbb...
ferodo mindenképp és brembo.. nem olcso de legalább jo.gold fren és ebc egyebek szerintem sok szart nem ér...
Off.nem tudja véletlen valaki, hogy a birodalmi sas (ami a horogkeresztet tartja a karmaiban)horogkereszt nélkül tiltottnak számít-e?köszi
Krézijoe te melyik márkát ajánlod? Vegyes utca és pályahasználat van tervezve
Asszem 2x9e.
jól
Úgy tűnik hamarosan fékbetétet kell vennem.....
Néztem betéteket nem igazán értem,hogy sok helyen írja h első fékbetét pl 9000. Na most ez mindkét tárcsához van azaz 4db vagy csak 1 tárcsához? Azaz előre 2x9000 ft a fékbetét? Jól értelmezem srácok?
Én voltam tavaly nagyon szép város idén is megyünk sztem de most ott alszunk valahol és este buli!
Fizeted a benzinünket, szó nélkül jövünk!
nem akartok pécsre gurulni a nyáron?
Világos ,le ne mond.
Na akkor msn-en a többit....
Én a csájéval voltam! Cseszegetett hogy menjünk gyorsabban,de mondom a a nagyon csúszik! Tudom mert teszteltem előtte.. De csak nyaggatott így kicsit odaléptem neki,de csak óvatosan! kanyarokban visszavettem! Nem szabad elfelejteni,hogy bár jó idő van,de attól mégaz aszfalt elég ratyi!Hideg,csúszós,sáros,új kátyúkkal meg miegymás.. Szóval csak óvatosan! De nagyon jó volt újra nyeregben! De estére bevallom őszintén,már vártam hogy hazaérjek!

Hallod, így teljesen oké! Mesire is felvehetsz, ha gondolod, aztán keringünk majd akkor egyet
Csak érted, haveroknak beígértem a focit, és hát nemigazán akartam már lemondani azt, amit megígértem, tudod...
Gyanús,hogy szarrá áznánk holnap
jaj nem most
6.-án