Okés!
Legközelebb a mondatkezdéskor alkalmazandó nagybetűket vesszük át, és utána minden rendben lesz!
A gumifaszt későbbre tesszük, mert még szükség lehet rá, ha az asszony nemhagy élni a kötelező ágyjelenetek karbantartása végett valamint, ha a motorozás egybeesik a hk -el, akkor bedobható pufferként, míg hazaérsz a kétkerekűddel töltött csodálatos eggyütlét után.....
Na húzok! (hogy nyálazd meg a vesszőimet teeee..... )
csokis csőváz pici S/M istennőm!
a fasz, és a motorgumi közötti összefüggést szépen felépítetted, logikai hiba nélkül. Annyival kibővíteném ha nem haragszol meg nagyon, hogy a fasza gumi előny, viszont a gumifasz csak hiánypótló.
A vesszőket direkt, raktam össze vissza mert tudom, hogy szereted.
Nem neked írtam a kommentet, úgyhogy megfejelheted a makkomat a garatoddal, és szépen elhúzhatsz a varacskos gecibe....
Rohaggyá e éve.....
Ja! amúgy szia!
Csákány Domesztosz Kakatisz123 (görög istennő)! , ,
Az olyan mint a faszodon van, úgyhívják, hogy perem, a futófelület és a felni közötti szöveges rész!
Mint a néger kosaras faszára tetovált szöveg AIDS, amit az épp aktuális csaj rémülve olvasott, mire a faszi : nyugi van kicsim mindjárt ADIDAS lesz belőle! , ,
Ebben az esetben változó méretű peremről beszélhetünk, a motorgumiknál ez fix az adott típust tekintve!
Most, hogy felfedtem a fasz, és a motorgumi közötti összefüggéseket, meglehetősen büszke vagyok magamra! , ,
rosszul gondolod hogy lószar az a 4 mm ami egyébként 5.frankón érezni a különbséget már csak attól hogy ráülsz.és ha egy 180 as gumihoz való felnire teszed fel-most nem tudom pontosan hány zollos az,asszem 4.5-a 190 es gumit,a kisebb felni még inkább összehuzza a gumit ezáltal még hegyesebb lesz és nagyobb lesz benne a biztonsági tartalék.ez ugy néz ki gumiképben hogy a 190 est mocskos nehezen tudtam kiperemezni pályán,sőt az igazat megvallva nem is tudtam teljesen.
Hát jahhh, van 4 mm különbség, az meg ló....sz.
Bakker, néztem az előbb mit számoltam.....kidobom a gépet a faxba. Vagy én nyomkodom össze-vissza? Ez a péntek naon dúrva!
szóval 180/55=99mm, 190/50=95mm
Legközelebb a mondatkezdéskor alkalmazandó nagybetűket vesszük át, és utána minden rendben lesz!
A gumifaszt későbbre tesszük, mert még szükség lehet rá, ha az asszony nemhagy élni a kötelező ágyjelenetek karbantartása végett valamint, ha a motorozás egybeesik a hk -el, akkor bedobható pufferként, míg hazaérsz a kétkerekűddel töltött csodálatos eggyütlét után.....
Na húzok! (hogy nyálazd meg a vesszőimet teeee..... )
Jónapot Gixxerváros!
Itt 5 fok és szakad az eső!
a fasz, és a motorgumi közötti összefüggést szépen felépítetted, logikai hiba nélkül. Annyival kibővíteném ha nem haragszol meg nagyon, hogy a fasza gumi előny, viszont a gumifasz csak hiánypótló.
A vesszőket direkt, raktam össze vissza mert tudom, hogy szereted.
Rohaggyá e éve.....
Ja! amúgy szia!
Az olyan mint a faszodon van, úgyhívják, hogy perem, a futófelület és a felni közötti szöveges rész!
Mint a néger kosaras faszára tetovált szöveg AIDS, amit az épp aktuális csaj rémülve olvasott, mire a faszi : nyugi van kicsim mindjárt ADIDAS lesz belőle! , ,
Ebben az esetben változó méretű peremről beszélhetünk, a motorgumiknál ez fix az adott típust tekintve!
Most, hogy felfedtem a fasz, és a motorgumi közötti összefüggéseket, meglehetősen büszke vagyok magamra! , ,
Bakker, néztem az előbb mit számoltam.....kidobom a gépet a faxba. Vagy én nyomkodom össze-vissza? Ez a péntek naon dúrva!
szóval 180/55=99mm, 190/50=95mm