Hát nem olyan amre a magyarok legtöbble vágyik.Grande Punto Abarth esesse.Heveny 180 paci egy kicsi kaszniban.Bár Domino bajtársnak teccene a szine.
Viszont kevesebbe kerül legalább felével mint egy hasonló kaliberű német az fix.
Lehet savazni de nekem nagyon bejön.
Nah további jó fórumozást aztán figyeljetek oda asszem doki mondta hogy ne szarjuk tele a fórumot mert szar lesz visszaolvasnia szóval hajrá Csáó Jóéjt
tudod mi a pimp? pcésen néha átsuhan egy 1098 s.. full xerox racing dekor, a csávo is full xeroxos rucuba, és neki két ledsor a tompitott. annyira kurvaszép hogy el se hiszed. de senki nem tudja hogy ki a csávó mert néha csak igy elmegy a mecseken és ennyi
Énis oda raknám előre csak oda 2 kellene meg kicsit okoskodni kell hogy derékszögbe majdnem meghajtsd de a képen látható is jó olyat lehet kapni csak az nem ér meg nekem kb 25 Ruppot...
Viszont kevesebbe kerül legalább felével mint egy hasonló kaliberű német az fix.
Lehet savazni de nekem nagyon bejön.
szép estét. itt most -1 fokot ír ez a progi. na csátok
És még füstölnek is.
Én is pimpelgetek de ilyen böszmeséget fel nem raknék.Kék ledek .Uhhhhhh mintha ajudit látnék.Nemááááá.Fénycső a hasidomra?