Én biztosan nem rajzolnám, gumiápolóznám a gumit.... Mire jó az? Ha máshogy nem tudom magamra felhívni a figyelmet, akkor legalább ne a gumit használjam festékvászonnak....
Mi is szoktunk írni a gumira filccel, krétával. Hány körös, milyen keverék, mennyibe kerül? Kb. a második kerékfordulatra lekopik róla. Nem tudom ő mit használ de kétlem, hogy emiatt elesne.
Egy hölgy ismerősömnek,( Ecsegi Szandra ) Facén fent van! híres neves versenyzők és neves szerelők mondták, hogy nyugodtan használja festékvászonnak a gumikat, mert az nem balesetveszélyes!
Szerintetek kinek van ennyi esze? Legközelebb gépzsírral kenetik le vele a féktárcsát....
Viccet félretéve, 3 millám van most motorvásárlásra, sport/naked párti vagyok úgy hogy több minden érdekel. Viszont úgy döntöttem, hogy 2m-et szánok rá, a maradéknak más sorsa lesz.
Már megbocsáss, de pont 1 hónapja K9 1000 est kerestél aug. i megvásárlással 2.4 millióért! Akkor rád irtam hogy nekem van, (elkelt 5 nap alatt 2.39 ert) le sem szartad! Jövő hónapban jön s1000rr vs gsxr 1000 R???
Hányszor hallottam már ezt..
A magyar "használtautó" vásárlói mentalitása + a nepperezreké.
Hirdetem a motorom, ezzel kezdi a paraszt, hogy háromszázzal fölé lőttem az árat
Mondom neki menj el fiam dolgozni, aztán majd ki tudod fizetni a "nem ár alattit", de hogy neki az nem jó, meg ne mondjam meg már neki mennyit ér a motorom (!), ilyen és ilyen ennyiért volt a hahun félórán keresztül négyéve február vége előtti második hétfőn koradélután...erre csak annyit tudtam kinyögni hogy forduljon mekka felé naponta háromszor, hátha bejön és talál egy balekot. .
Azóta már csak kinyomom kapásból, mert próbálkozik, de ravasz, mert több száma van
Keresek saját részre motort, Hayabusa után egy jobb túrázót, vagy az alábbiakat. 2000 utáni érdekel, 500-999 között.
Yamaha Fazer, R1,
Suzuki S Bandit, Gsxr 1000, Hayabusa
Esetleg hasonló sor négyesek, más gyártóktól.
Interneten én is tudok keresni, ár alattit keresek.
06209194144
Így ha neki tetszik, hát....
Hiába mondják hogy ha szarba lépsz, szerencséd lesz
Háát a tökömnek sincs kedve szart kaparni a talpamról
Szerintetek kinek van ennyi esze? Legközelebb gépzsírral kenetik le vele a féktárcsát....
Viccet félretéve, 3 millám van most motorvásárlásra, sport/naked párti vagyok úgy hogy több minden érdekel. Viszont úgy döntöttem, hogy 2m-et szánok rá, a maradéknak más sorsa lesz.
Hányszor hallottam már ezt..
A magyar "használtautó" vásárlói mentalitása + a nepperezreké.
Hirdetem a motorom, ezzel kezdi a paraszt, hogy háromszázzal fölé lőttem az árat
Mondom neki menj el fiam dolgozni, aztán majd ki tudod fizetni a "nem ár alattit", de hogy neki az nem jó, meg ne mondjam meg már neki mennyit ér a motorom (!), ilyen és ilyen ennyiért volt a hahun félórán keresztül négyéve február vége előtti második hétfőn koradélután...erre csak annyit tudtam kinyögni hogy forduljon mekka felé naponta háromszor, hátha bejön és talál egy balekot. .
Azóta már csak kinyomom kapásból, mert próbálkozik, de ravasz, mert több száma van
Keresek saját részre motort, Hayabusa után egy jobb túrázót, vagy az alábbiakat. 2000 utáni érdekel, 500-999 között.
Yamaha Fazer, R1,
Suzuki S Bandit, Gsxr 1000, Hayabusa
Esetleg hasonló sor négyesek, más gyártóktól.
Interneten én is tudok keresni, ár alattit keresek.
06209194144
Én pedig vennék egy ilyesmit, hétvégén már azzal szeretnék gurulni. 2000 utáni érdekel, 500-999 között. 06209194144