Sziasztok !
Eladó komplett fékrendszer:ZX 10 alsó munkahenger,Goodridge fékcső,R1 felső munkahenger,fékfolyadéktartály:készre összeszerelve.Csak fel kell rakni.
Képet rakok majd fel.
75.000 Ft.
Sziasztok! K6 - az utóbbi időben feltűnt, ha elengedem a kormányt, akkor egészen balra kell súlyoznom, hogy egyenesben maradjon. Nem tudom, hogy előtte ilyen volt e... balra majd leesem a motorról, hogy forduljon elengedett kormánnyal.. jobbra meg szinte elég a fejemet elbillenteni és fordul. Ne nevessetek ki, de ez normális, vagy valami nem kerek?
Sziasztok!
Megcsináltuk a kötelező szervízeket...kuplung ellenőrzés, szelephézag ellenőrzés, gyári légszűrő, gyertya, motul hűtővíz csere.... Már csak az olaj maradt... Nagyon szemezek az ENEOS CITY MAX 10W40-el , annyi a bibije hogy nincs API minősítése ahogy látom, de kimondottan Japán motorokhoz ajánlják.. Akkor most hogy is van ez? :D https://filterabc.hu/Eneos_Cit...
Jól fogsz járni, imádom a sajátomat is. Igaz az enyém azért már más ligában játszik, mint a gyáriak (főleg fék és futómű terén), nem is adnám oda annyiért amennyiért most hirdetik a K5-6okat. Gondolkodtam amúgy én is az eladáson, de olyan jó a gép, hogy nagyon hiányozna :)
Nagyon köszi a véleményt! Ültem egy BMW s1000rr-en is, na az igencsak kézen állós, a K6-os gixxer valóban egy túramotor ahhoz képest. Holnap megyek megint a gixivel, most 2-3 órát fogok a nyergében tölteni...ha le bírok szállni róla, már nézem is a használt példányokat :)
Eladó komplett fékrendszer:ZX 10 alsó munkahenger,Goodridge fékcső,R1 felső munkahenger,fékfolyadéktartály:készre összeszerelve.Csak fel kell rakni.
Képet rakok majd fel.
75.000 Ft.
az eneos csak yamahába való, motult be
Megcsináltuk a kötelező szervízeket...kuplung ellenőrzés, szelephézag ellenőrzés, gyári légszűrő, gyertya, motul hűtővíz csere.... Már csak az olaj maradt... Nagyon szemezek az ENEOS CITY MAX 10W40-el , annyi a bibije hogy nincs API minősítése ahogy látom, de kimondottan Japán motorokhoz ajánlják.. Akkor most hogy is van ez? :D
https://filterabc.hu/Eneos_Cit...