Egyreszt egy igy van
Masreszt a mai uzemanyagok etanol tartalma miatt a benzin mar a kuton!is romlani kezd..s ha fel evet all a motor a tankot megzabalja elobb utobb.
Nekem is meg kellett csinaltatni a limitlessel es az erdekes az volt hogy ameddig a benzin szintje ert addig rozsdasabb volt a tank belul mint ahol csak a levego erte..igaz hogy tobb mint fel evet allt a motorban a 95os.
Ezt olvastam én is pár helyen, de az a gond hogy ha japán tank rozsdásodni kezd akkor már valószínűleg levált róla az a felület ami meggátolná a rozsdásodást. Ezért előbb utóbb elkerülhetetlen hogy le kelljen kezeltetni a tankot.
Sajnos én most adtam még csak oda. Csütörtökön elméletileg kapom. Nem tudom milyen, de nagyon dicsérik. Csak vigyázz vele, akkor szabad benzint beletölteni, amikorra rá van írva!
Gondolom, hogy jó lesz.. hetente 10xn darabot csinálnak. Sok helyről gyűjtik össze a munkát.
Nekem is ez volt a gondom... majdnem elsírtam magam, úgy nézett ki belülről. www.limitless.hu nézz rá esetleg. Nem olcsó, de talán a tartóssága kárpótol.
Szia! Jaja.. kapott szegénykém 3000 km-nél.. :( de azóta nem tűnt gázosnak.. Azért utána gurult pár 10e-t. 3 év után mentem most vele egy karikát miután rendbe rakattam és feltűnt.. ellőtte nem volt ennyire gáz, sőt, amikor Te matattál rajta, utána jó lett. Erre most megint, még erősebben. Majd, ha visszakaptam rá a tankot, állítunk rajta és kiderül. Téged is meglátogatlak most már remélem. :) Lassan már 99,99%-os vagyok. :D
Keresek K3-k6 üzemanyag pumpát hibásat.(Csak az alsó fény edényke kell amibe bele van tolva)
Illetve rommátörött hűtő is érdekelhet, a beöntő nyílása legyen épp.
Sziasztok!
Segítséget szeretnék tőletek kérni. Suzuki gsxr 1000 k5 kuplung bowden csere előtt állok. A bowdent ki tudom úgy cserélni, hogy az idomokat nem szedem le? Esetlegesen csinált már valaki ilyen műveletet? Az lehetséges, hogy kiszedés előtt egy behúzó drótot rákötök és úgy azzal az újat vissza behúzom?
Masreszt a mai uzemanyagok etanol tartalma miatt a benzin mar a kuton!is romlani kezd..s ha fel evet all a motor a tankot megzabalja elobb utobb.
Nekem is meg kellett csinaltatni a limitlessel es az erdekes az volt hogy ameddig a benzin szintje ert addig rozsdasabb volt a tank belul mint ahol csak a levego erte..igaz hogy tobb mint fel evet allt a motorban a 95os.