A k5 ezer nekem teljesen jó pont a te méreteddel hosszabb távon is, pedig azon még a lábtartó sem állítható. A újabbaknál már igen. Amúgy nem véletlen, hogy utcára még mindig a gixer az egyik legkényelmesebb.
Szervusztok! Tanácsotokat kérném. 185 cm/95 kg-os mérethez 2008 utáni CBR 1000 RR vagy 2011-es Suzuki GSX-R 750/1000 passzol jobban? Csak egy K6-os gixxert tudtam kipróbálni, ezért nem tudom összehasonlítani a Firebladdel. Válaszotokat előre is köszönöm!!
Kb 20ba állt meg postával együtt, vmi német oldalról rendeltem. Ebay.com-ról viszont olcsóbb, 13e az enyémhez való plusz 2500 a posta. Ha nem mintás a tankod érdemes elgondolkodni a fekete változaton, mert nem annyira macerás felrakni. Feketét gyárt pl a Techspec is, azoknak nem annyira agresszív a profiljuk, mint a Stompgripnek, így kíméletesebb a ruhával, vagy akár farmerben sem lehetetlen használni. Cserébe gondolom nem fog akkorát, bár lehet az is bőven elég. A sajátom olyan, mint a satu, az asszonynak támaszkodni sem kéne a tankon féktávon, simán fogja a stompgrip a combomat ne csússzak előre.
Hidd el megéri akár a 13e+ forintot is. Egyik legjobb "tuning" volt amit motorozási szempontból csinálhattam (a fék után). Sokkal sokkal jobb vele motorozni, mint nélküle.
Sziasztok!
Van vkinek esetleg egy költséghatékony ötlete oldalsó- csúszásgátló tankpad megoldásra? 13e Ft egy ilyen Stomp Grip öntapadós az ebay-en.
Egy ollóval vágható valamilyen nem létezik, amire még nem jöttek rá, hogy motorra is jó és emiatt fillérekbe kerül? :-)
Csekkolom.
Én még nem estem le vele
Van vkinek esetleg egy költséghatékony ötlete oldalsó- csúszásgátló tankpad megoldásra? 13e Ft egy ilyen Stomp Grip öntapadós az ebay-en.
Egy ollóval vágható valamilyen nem létezik, amire még nem jöttek rá, hogy motorra is jó és emiatt fillérekbe kerül? :-)
http://www.kepesmotor.hu/fek_k...
Üdv
Leközekebbre beszerzek egy ilyet is.