Elzárod a csapot kijáratod addig mig a uszóházba éri a benzint, aztán leereszted az uszohaz alsocsavaroknál teljesen a bengát. Azt sanyi. Nem tömödik el, nem rohad bele.
JA akkor már nem kell üzemanyag stabilizátort venni, amugy is 2e Ft egy falkon.
Neked már kész a tankod?
Arra lennék kíváncsi, hogy lent ahol a pumpát felcsavarozza az ember hogy van vége a műgyantána kijön a csavros felületre vagy csak a nyiláson belül, mert ha utóbbi nem lehet, hogy elkezd majd egyszer csak felválni?
Avia kúton tankoltam már többször, nem tudom mi van benne de kevesebbet eszik belőle mint a molosból és egy hajszálnyival jobban megy, illetve olcsóbb pár forintal. Próba szerencse.
Szlovéneknél tankoltam Avia kúton prémium benzint na abbol már tényleg kevesebbet evet, pedig az egész túrán azzal a benzinnel tempóztunk a legjobban.
Akkor egyre gondolunk! Csak valahol 730Ft/L áron van a repülőbenzin (Itt találtam az árat: http://www.trenerkft.hu/hu/rep... )... Elméletileg lehet németekenél kapni "csak" 5% etanol tartalmú benzint, de 2020-ra egy uniós szabály szerint 10%-ra kell emelni minden üzemanyagban . Annó SRAD-nál jártam úgy hogy beleromlott a benzin a karbikba, azóta benzin nélkül tárolom a motort....
Hát ha lőnél 1-2 képet mielőtt beszereled az jó lenne, a belseje + a pumpa felfogatási felülete érdekelne.
Meg gondolom aki ilyen sokat csinált már csak érti a dolgát.
Mennyi az átfutási ideje egy ilyen történetnek?
Neked már kész a tankod?
Arra lennék kíváncsi, hogy lent ahol a pumpát felcsavarozza az ember hogy van vége a műgyantána kijön a csavros felületre vagy csak a nyiláson belül, mert ha utóbbi nem lehet, hogy elkezd majd egyszer csak felválni?
Viszont most orok meg egy elet lett a tankom
Szlovéneknél tankoltam Avia kúton prémium benzint na abbol már tényleg kevesebbet evet, pedig az egész túrán azzal a benzinnel tempóztunk a legjobban.
Lukoilnál van valami ami elvileg etanol mentes, lehet arra kellene ráállni.
Meg is van TOP N néven fut.
Henrico; köszi az jó lenne.
Ár maradt annyi mint a weblapon is van?