Hali! Hidegben nekem is csinalta ezt. Sztender kapcsolo, kuplung kapcsolo vagy gyujtasmegszakito lehet zarlatos. Nekem az utobbi volt. Igaz hogy 750 en de ugyan is check jelent meg. Amig az nem tunik el nem indul
Sziasztok. Tegnap mentem egy kört. Itthon indult rendesen a gép, mikor megáltam, utánna nem akart indulni, nem adott hangot amikor rátettem a gyujtást, és irta a check feliratot. Az öninditó tekert. Vártam kb negyed órát és utánna indult. Nem tudjátok mitől lehet ez? Vagy csinált már valakinek hasonlót? Tavaly semmi gond nem volt vele, meg télen is indult mindíg rendesen.
Egyszerű gyújtásmegszakítós gyorsváltónak nincs köze a váltójelhez. Tehát tök mindegy mit mutat a fokozatkijelző vagy milyen jelet küld a vezérlőnek a doboz attól még a gyorsváltónak működnie kéne. Hacsak nincs valami elektromos zavar.
f.feri69. vagy vki!
Beszélgettünk itt anno a Bridgestone V02 pályagumiról. Tudja esetleg vki, vagy hol lehetne kivadászni, hogy egy újon milyen mélyek a kopásjelző kis gödröcskék?
Nekem az univerzális gyorsváltóm nem megy úgy, hogy kivettem a Kawaból és 5 perc múlva már bent volt a gixxerbe. Akárhogy kötözgettem. Eszembe jutott a proptech doboz nekem is. Fel is hívtam azonnal a proptechet, hogy befolyásolhatja-e a működést. Azt mondták kizárt. Ellenvélemény?
Sziasztok. Pár napja épp pár percel csúsztam le egy bodis gp1 vèteléről. A srác azt mondja hogy egy bodis gox-2 van neki még elég baráti áron. Mi a véleményetek? Nem k4-re való? Passzolna rá? Hangjáról valaki tud nyilatkozni?
szeretnék venni GSX-R 1000 est megvan a kiszemelt motor is annyi kérdésem van hogy van e az általános dolgokon kívül valami amire oda kell figyelnem ennél típusnál vásárláskor!esetleg ismeri e valaki ez a motort!válaszotokat előre is köszi!
Sziasztok!
Hozzáértők segítségét szeretném kérni.
Suzuki gsxr 750 k6 os motornak nem működik a váltó visszajelző lámpája.
Üres az van de ha bármi más fokozatba kerül akkor 4 est mutat.
Mitől lehet ez?
Egy prop tech-es dobozt találtam benne, lehet ettől?
Köszönöm szépen a segítséget!
Sziasztok!
Van egy k2 600as gixerem most vagyok lánc csere előtt gyári áttét vagy rajta 16/45-110-es lánc!
A kérdés a következő lenne megrendeltem az új láncszettet 16/45 de viszont a láncot elnézték nem 110-es csak 108-as!
A 108-asat fel bírom tenni erre az áttétre vagy kicsi lesz?
Köszi előre is a válaszokat!!!
Én tudom a K&N elég jó minőségű. Az árát tekintve meg főleg az lehet. Múltkor volt egy cikk, arról hogy igazából még a legolcsóbb boltban kapható is teljesen jó. Lehet a sport olajszűrő olyan mint a hiflo-nak a "racing" olajszűrője. Ami annyit tesz hogy az elején ki lett alakítva egy hatlapfej, hogy simán kulccsal le tudd tekerni és ne kelljen szűrő leszedő. :)
Nekem is csinálta,a sztender kapcsolója volt a hibás.
Beszélgettünk itt anno a Bridgestone V02 pályagumiról. Tudja esetleg vki, vagy hol lehetne kivadászni, hogy egy újon milyen mélyek a kopásjelző kis gödröcskék?
szeretnék venni GSX-R 1000 est megvan a kiszemelt motor is annyi kérdésem van hogy van e az általános dolgokon kívül valami amire oda kell figyelnem ennél típusnál vásárláskor!esetleg ismeri e valaki ez a motort!válaszotokat előre is köszi!
Hozzáértők segítségét szeretném kérni.
Suzuki gsxr 750 k6 os motornak nem működik a váltó visszajelző lámpája.
Üres az van de ha bármi más fokozatba kerül akkor 4 est mutat.
Mitől lehet ez?
Egy prop tech-es dobozt találtam benne, lehet ettől?
Köszönöm szépen a segítséget!
Van egy k2 600as gixerem most vagyok lánc csere előtt gyári áttét vagy rajta 16/45-110-es lánc!
A kérdés a következő lenne megrendeltem az új láncszettet 16/45 de viszont a láncot elnézték nem 110-es csak 108-as!
A 108-asat fel bírom tenni erre az áttétre vagy kicsi lesz?
Köszi előre is a válaszokat!!!