Pedig az új ZX nagyon fain. az RR nemhiába lett tesztgyőztes, amióta kipróbáltam elhiszem a róla írtakat. Minden motor szép a maga nemében, csak kinek milyen irányzat jön be. Én pl azt nem szeretem ha csinálnak egy jó technikát, és rádobnak egy olyan külsőt, ami kb 2-3 éve is lejárt lemez lenne, vagy az előző sorozatra hajaz..
Az új R1-en kívül nézegettem már eleget mindet. A ZX-10R csak full pályaidomban néz ki jól az 1000RR meg ne is csak ronda hanem dög unalom. Elhiszem a tesztelőknek, hogy fantasztikusan jó motor de amikor megnézek egyet annyi érzelmet sem vált ki belőlem mint egy ER6N.
Ööö kinézetre gondolok
Technikai adatokat nem ismerem de gondolom hogy sokmindent változtattak. De pl ott a Honda, az húzott egy merészet. Vagy az új R1. Vagy az új kawa. Gixxinél is valami hasonlót várok
Hiába várod, ez a K9.
Egyébként milyen radikálisabb változásról beszélsz?
Teljesen más a váza, a blokkban a tengelyek máshol vannak (kupplungfedél hátrébb és feljebb került a K7-8hoz képest), változott a lengővilla stb.
jajjj nekem nem a fényével van a bajom hanem a jellegtelen bátortalan formával... a k3-4 nek olyan buta hayabusa forma volt a lámpa, a k5-6 szerintem elég eltalált lett, de a k7-8 olyan lagymatag nem harcias vele a moci eleje..
hali
szerintem csak rá kell szánni egy kis idöt a megfelelö beállitásra,hogy a neked kedvezö távolságot és másokat ne zavarjon föleg a szembe jövöket,
aztán este ne motorozz -mert elég veszélyes.....
haveromnak k5 van,meg voltam elégedve a lámpionnal amit adott
ha még mindig gyengusznak találod xenon és bika lesz mehetsz éjszakai vadászatra
üdv
mivel a 4-ről már 8 éve áttértek a 2 évenkénti modellfrissítésre, ezért nem kellenek látnoki képességek, hogy kitaláljuk, a K9 jelentősen át fog alakulni..
köszi,,vártam már hogy belepiszkálnak,,mert nagyon tolják mindenhol a suzuki 08 as modelleket,igaz év vége is van,,de éreztem hogy van mögötte valami más is,egy újabb dolog a háttérben....
üdv gixeres mocisok
kérdés......
lehet e-tudni valami ujjitást a 09 es gixerröl?
mert most a yama belehúzott.....gondolok itt egy hasonló motorbeállitásra?-ezzel erlértek még több eröt,jobb eröleadást,,szó ami szó ezzel belehúztak most,titánium szelepekkel,,stb
mert most yamáék is kicsit elcsencselték ezt a computer vezérlést amit már szuzi 3 éve nyom...
kicsit kiváncsi vagyok hátha valaki olvasottmár valami kalóz hireket
üdv
eladó slick gumik metzeler racetec 8db. melyből 2db. 190-es , 1db. 180-as, 3db. 120-as, ezek használtak de nagyon jó állapotuak, valamint 180-as 2db vadonat új. áruk egyben 80000 ft. tel: 0620/992-4528
Technikai adatokat nem ismerem de gondolom hogy sokmindent változtattak. De pl ott a Honda, az húzott egy merészet. Vagy az új R1. Vagy az új kawa. Gixxinél is valami hasonlót várok
Egyébként milyen radikálisabb változásról beszélsz?
Teljesen más a váza, a blokkban a tengelyek máshol vannak (kupplungfedél hátrébb és feljebb került a K7-8hoz képest), változott a lengővilla stb.
jah hangsujjozzák ezt a gyémánt formát,nagyon büszkék rá,csak nem jöttek rá nem ékszert kell épiteni hanem valami brutális szemet,ugye?
szerintem csak rá kell szánni egy kis idöt a megfelelö beállitásra,hogy a neked kedvezö távolságot és másokat ne zavarjon föleg a szembe jövöket,
aztán este ne motorozz -mert elég veszélyes.....
haveromnak k5 van,meg voltam elégedve a lámpionnal amit adott
ha még mindig gyengusznak találod xenon és bika lesz mehetsz éjszakai vadászatra
üdv
kérdés......
lehet e-tudni valami ujjitást a 09 es gixerröl?
mert most a yama belehúzott.....gondolok itt egy hasonló motorbeállitásra?-ezzel erlértek még több eröt,jobb eröleadást,,szó ami szó ezzel belehúztak most,titánium szelepekkel,,stb
mert most yamáék is kicsit elcsencselték ezt a computer vezérlést amit már szuzi 3 éve nyom...
kicsit kiváncsi vagyok hátha valaki olvasottmár valami kalóz hireket
üdv