őket ismeri vki érdemes lenne így elintézni a balesetemet amiben nem én voltam a hibás és a kár okozojának még felelősség biztosítása sem volt? nessaya
[284] tegnap 11:19
szia,motorbalesetekkel foglalkozom,bármit meg tudok oldani.
nekem megnyitja,www.motorbalesetek.hu
de ha gondolod,302588132
Péter
Sziasztok. Tanács kellene, hogy milyen betétet vegyek előre. Eddig gyári után ebc de az kilőve mert sza*, Használtam egy ideig piros verseny nissint az atom de az ára is és kopik mint a kréta. Utcára kellene igazából de szempont lenne hogy nagyot harapjon kis húzóerőnél is ne csak csonttörő markolásnál. No meg ha elkap a zivatar se csússzak át a kereszteződésen mint a piroska nissinnel mint aki rá se nyúlt a fékre.
Válaszaitok előre is köszi
Valakitől anno 750-es srad-hoz vettem villahidat, lehet tőled :) el is adtam, jobban szeretem a gyári csutka kormányt idommal. Neked is K4 1000-ed van?
Maci ,de hobbi szinten. Mai napig mennek az alap dolgok, nemrég vettem kifejezetten erre a célra egy cbr600-ast,de nem az igazi. Ha valakit komolyan érdekel a dob 62e az utolsó ára.
Sziasztok a segítségeteket szeretném kérni,
talán valaki ismeri...
egyik pályanap alkalmával készült a kép......
és szeretném megtalálni a sárga-fekete ezredes tulaját.
Előre is köszi mindenkinek!
Sziasztok. Van egy eladó orig új rövid LeoVince sportdobom Gsxr 1000 K5K6 1000-hez. Kivehető hangtompító, EU homolog tipusbizonyítvánnyal, összes dokumentáció, szerszámmal. SOS 64e ft http://www.kepesmotor.hu/kipuf...
Sziasztok srácok.
Nem jön be az új évjárat?Ehez mit szóltok?
2008-as 1000-es gsx-r (600 vagyis hatszáz km),kék-fehér karcmentes,új.
reg.adóval vizsga stb....még nincs forgalomba helyezve,akit érdekel Ő az első tulaj.
2.400.000-ft
a szépség szubjektív. Valamilyennek kellett lenni, hát ez lett belőle..
Élőben meg mindegyik szebb mint a képen. Így legalább meg lehet külömböztetni az évjáratokat
Ráadásul az 1000RR-t pont nem a legmegfelelőbb színnel promótálták..
Én nem vagyok az új formák ellensége. De van különbség a szép újítás és az erőlködés között. A K8-as 750-es sokkal szebb lett mint a K6-7 pedig az a vonalat vitte tovább. Lehetett volna az 1000RR is szép de nem lett az.
Azt meg nem gondoltam volna, hogy vissza fogom sírnia 06-os ZX-10R-t.
Az új R1 is eléggé erőltetettnek tűnik (és én nem ragadok le a rusnya a kipufogója dolognál). De talán élőben jobb lesz.
[284] tegnap 11:19
szia,motorbalesetekkel foglalkozom,bármit meg tudok oldani.
nekem megnyitja,www.motorbalesetek.hu
de ha gondolod,302588132
Péter