Vámospércs start 17:00, 5 km melegítés, utána debrecenig max 90, mert szar az út! Debrecenben tankolás + cigi, M35-ig max 110 km, mert városban nem baromkodunk.
M35-ön pedig elkezdtem menni.
Ez az út nekem bő 250 km volt, azt nem tudom, hogy csak az autópályás rész mennyi idő volt.
Az órám kicsit csal, a fogyasaztásba beleszámítottam. Egyébként ha óra szerint mérném a fogyasztást, kijött már egyszer 4,5 Literes fogyasztás is... na az már tényleg irreális.
Nekem K1 van, meretileg majdnem akkora, mint a 9-es, elferek rajta es ugy egyaltalan szinte minden tekintetben kis kulonbseg van kozottuk, de csaknem minden a K1 javara. Nagyon orulok neki es elvezem minden percet vele, megha van is par dolog, ami a ZX-9R-ben jobban tetszett. Pl. jobban tetszett az eroleadasa, hiaba gyengebb. Jobban tetszett a stabilitasa, kenyelmesebb volt es tenyleg kevesebbet evett, meghozza SOKKAL kevesebbet (karburatoros letere). Nekem a 7 liter sztem csak alom, 10-eket csapatok be vele. Elvittem a Prop-Techhez, beszeltem a sracokkal. Egyreszt Veled ellentetben megnyugtattak, hogy ez nagyonis strapabiro motor, masreszt biztositottak arrol is, hogy meg tudjak oldani, hogy meg tobbet fogyasszon, kisse Ninjasabb karakterisztika erdekeben. Sok oromet hozza Neked!
Köszi mindenkinek a jókívánságokat, nem lesz többé motor, itt az új szülinapom!
Kicsit szétszóródtunk kb 15 méteren párommal, én az árokban kötöttem ki,letéptem a kesztyűt-sisakot,üvöltöttem,először szitkozódtam,majd a párom nevét kiabáltam, körülnéztem,de sehol nem láttam,kúsztam másztam,megtaláltam az árok szélén hason fekve,nem mozdult,benéztem a sisakplexin,a szeme csukva.....beszartam nagyon,néhány másodperc,és megmozdult.....
Nem kívánom senkinek ezt az érzést.....
És még maradt a tankban több mint 1 liter.