Ey GS-el Beléptem az iPhone clubba
Nokia már van egy pár a fiókban,mind használható,annó drága telefonok voltak,most 10-15 ezer max az áruk,nem kell több....
most 55ért lehet találni /3g 16gb/ szerintem ez nem sok érte
az a telefon,amelyiknek nem megy le az ára,az a 10.000. forintos kategória.
Ha már veszek,akkor valami jobbat,sokáig megmarad
figyi, azonnal lebeszéllek róla. fél év múlva fele árába fog kerülni, ráadásul amit iphone-ra költesz költheted tv-re is.. Egy telót pár napig nyomogatsz és megunod, a tv-t mindig nézheted..
Szia gurkesz_4444!
Igen, van rajta gyári kormányteló. Nekem fém fékcsövek vannak az első fékeken, és nincs is gondom, ha meg kell állni. Amikor kiadták a K5-öt egyből beleszerettem, a vonalvezetésébe, a kompaktságába, az erejébe, a kipufogójába,... stb, sokáig lehetne ragozni!
Ha küldesz email címet el tudom küldeni a műszaki leírását, fényképekkel együtt, ezt kb. majdnem kívülről tudom, mert ameddig nem volt, addig ezt olvasgattam, hogy milyen jólesz egyszer...!
A télen sok mindent szeretnék változtatni rajta, kicsit belehabarodtam a pályázásba és lehet, hogy új ruhát veszek rá, meg gumimelegítőt, meg fogaskerék áttételezést is, meg .... amire lesz gempa.
Közútra több mint tökéletes, szerintem. Voltam túrázni is vele, lazán, csapatban = szuper. Ez egy igazi adrenalin bomba!
Ha teheted, ne hagyd ki!
Üdv
Nokia már van egy pár a fiókban,mind használható,annó drága telefonok voltak,most 10-15 ezer max az áruk,nem kell több....
Soha nem volt vele semmi bajom...
az a telefon,amelyiknek nem megy le az ára,az a 10.000. forintos kategória.
Ha már veszek,akkor valami jobbat,sokáig megmarad
Annyit nézegettem a telefonokat,hogy ha már te nem tetted,majd én veszek egy iPhone-t
ha a link nem jó: item number: 220682124518
Köszi de az már van.
Igen, van rajta gyári kormányteló. Nekem fém fékcsövek vannak az első fékeken, és nincs is gondom, ha meg kell állni. Amikor kiadták a K5-öt egyből beleszerettem, a vonalvezetésébe, a kompaktságába, az erejébe, a kipufogójába,... stb, sokáig lehetne ragozni!
Ha küldesz email címet el tudom küldeni a műszaki leírását, fényképekkel együtt, ezt kb. majdnem kívülről tudom, mert ameddig nem volt, addig ezt olvasgattam, hogy milyen jólesz egyszer...!
A télen sok mindent szeretnék változtatni rajta, kicsit belehabarodtam a pályázásba és lehet, hogy új ruhát veszek rá, meg gumimelegítőt, meg fogaskerék áttételezést is, meg .... amire lesz gempa.
Közútra több mint tökéletes, szerintem. Voltam túrázni is vele, lazán, csapatban = szuper. Ez egy igazi adrenalin bomba!
Ha teheted, ne hagyd ki!
Üdv
gyári computert keresek
Ha ki is jutok egyszer, az a fasza, minőségi motorozás miatt lesz,..... a versenyzésből mindig csak a baj van
Aztán rájöttem ,hogy pályán nem én vagyok a Jani.