Mondjuk én iphone-t nem vennék semmi pénzért, az a legnagyobb bukás, egy új telóért 200ezret is elkérnek vagy többet, aztán adhatod el 50 ezerért.. Csupán 150 ezret buksz egy telón. Persze ha használtan megveszed akkor kevesebbet buksz, de nem ért figyelembe venni azt a tényt hogy az iphone-ok nagy részén van ártalmas szoftver, ami adatokat lop, esetleg külföldi számokat hívogat. Nemrég néztem ilyen kimutatást, ha jól emlékszem 10 telóból 8-on van valamilyen gázos szoft.. Ráadásul egyre több kártékony szoftvert írnak iphone-ra.. Aztán ott vannak a konstrukciós hibák, szóval elég gáz telefon az iphone szerintem, telefonálásra szinte alkalmatlan, sokan panaszkodnak rá, képernyője szeret szó nélkül eltörni, stb..sorolhatnám a hibáit..ezért pénzt kiadni..hát én nem nagyon adnék.. :) De persze van előnye is, sokmindent tud, főleg olyanokat amit megunsz pár nap alatt :)
Ey GS-el Beléptem az iPhone clubba
Nokia már van egy pár a fiókban,mind használható,annó drága telefonok voltak,most 10-15 ezer max az áruk,nem kell több....
most 55ért lehet találni /3g 16gb/ szerintem ez nem sok érte
az a telefon,amelyiknek nem megy le az ára,az a 10.000. forintos kategória.
Ha már veszek,akkor valami jobbat,sokáig megmarad
figyi, azonnal lebeszéllek róla. fél év múlva fele árába fog kerülni, ráadásul amit iphone-ra költesz költheted tv-re is.. Egy telót pár napig nyomogatsz és megunod, a tv-t mindig nézheted..
Szia gurkesz_4444!
Igen, van rajta gyári kormányteló. Nekem fém fékcsövek vannak az első fékeken, és nincs is gondom, ha meg kell állni. Amikor kiadták a K5-öt egyből beleszerettem, a vonalvezetésébe, a kompaktságába, az erejébe, a kipufogójába,... stb, sokáig lehetne ragozni!
Ha küldesz email címet el tudom küldeni a műszaki leírását, fényképekkel együtt, ezt kb. majdnem kívülről tudom, mert ameddig nem volt, addig ezt olvasgattam, hogy milyen jólesz egyszer...!
A télen sok mindent szeretnék változtatni rajta, kicsit belehabarodtam a pályázásba és lehet, hogy új ruhát veszek rá, meg gumimelegítőt, meg fogaskerék áttételezést is, meg .... amire lesz gempa.
Közútra több mint tökéletes, szerintem. Voltam túrázni is vele, lazán, csapatban = szuper. Ez egy igazi adrenalin bomba!
Ha teheted, ne hagyd ki!
Üdv
Nokia már van egy pár a fiókban,mind használható,annó drága telefonok voltak,most 10-15 ezer max az áruk,nem kell több....
Soha nem volt vele semmi bajom...
az a telefon,amelyiknek nem megy le az ára,az a 10.000. forintos kategória.
Ha már veszek,akkor valami jobbat,sokáig megmarad
Annyit nézegettem a telefonokat,hogy ha már te nem tetted,majd én veszek egy iPhone-t
ha a link nem jó: item number: 220682124518
Köszi de az már van.
Igen, van rajta gyári kormányteló. Nekem fém fékcsövek vannak az első fékeken, és nincs is gondom, ha meg kell állni. Amikor kiadták a K5-öt egyből beleszerettem, a vonalvezetésébe, a kompaktságába, az erejébe, a kipufogójába,... stb, sokáig lehetne ragozni!
Ha küldesz email címet el tudom küldeni a műszaki leírását, fényképekkel együtt, ezt kb. majdnem kívülről tudom, mert ameddig nem volt, addig ezt olvasgattam, hogy milyen jólesz egyszer...!
A télen sok mindent szeretnék változtatni rajta, kicsit belehabarodtam a pályázásba és lehet, hogy új ruhát veszek rá, meg gumimelegítőt, meg fogaskerék áttételezést is, meg .... amire lesz gempa.
Közútra több mint tökéletes, szerintem. Voltam túrázni is vele, lazán, csapatban = szuper. Ez egy igazi adrenalin bomba!
Ha teheted, ne hagyd ki!
Üdv
gyári computert keresek
Ha ki is jutok egyszer, az a fasza, minőségi motorozás miatt lesz,..... a versenyzésből mindig csak a baj van
Aztán rájöttem ,hogy pályán nem én vagyok a Jani.