huh, elég nagyok akkor a telefonköltségeid.. Én is fizettem már telefonszámlára 25-30 ezret is, mivel a párom napi 4 órát telefonál átlagban. Nem vicc, tényleg. De sikerült megoldani a problémát egy olyan tarifacsomaggal amivel 5 szám ingyen beszél, szóval a nagy része letudva. Neki is van céges mobilja, így a munkaügyes telefonok is megoldva. Az egyéb hívások meg mehetnek a lebeszélhetőségből, így nagy mértékben csökkent a telefonszámla..De ezt csak érdekességképp hoztam fel, mindenkinek más a telefonálási szokása..
35 ért vettem a 3G-st ugyanígy 2 év hűséggel. Fix 10/hó nettel sms-el, beszélgetéssel.
de nekem akkor is 10 ezer körül volt a számlám amikor nokiám volt hűség nélkül
sajnos nincs céges telóm amiről ingyen beszélnék
okés, de mennyiért vetted a 3gs-t? Illetve szerény számításaim szerint a 80 ezres 4-es re is még rádobsz 240ezret..Szóval 2 év alatt 320 ezer forintot költesz arra hogy patent telód legyen. Neked kicsit soknak tűnik.
Az én telóm is tud gps-t, wifin netezni, msn-ezni, blabalba, de mégis csak 31ezer volt.. Előfizum csak 2500, amit teljes egészében lebeszélhető, de nem szoktam lebeszélni mert a családban 5 telefonszám ingyen beszél egymással, mást ha hívok akkor cégesen hívom (azaz ingyen)
de ha nem lenne céges, akkor is max 3-4 ezer lenne a havi költség. Szóval 2 év alatt csak 100ezert költök telóra, a többiből mondjuk veszek egy laptopot, ami többre képes bármelyik telónál. És még mindig marad pénzem ha a 320 ezerhez viszonyítjuk.
Persze mindenki azt vesz amit akar
Én 55-ért adtam el a 3G-st 2 év használat után hibátlanul. Sosem volt semmi baja. Sosem voltam telefon buzi, de anno az öcsém meggyőzött róla h vegyem meg nem fogom megbánni és most újra csak iPhone-t vettem. Netezek, telózok, Msn-ezek, róla és a 4-en már komoly GPS van hanggal. Túrázásoknál is jól jön a kis helyen elférő GPS.
A 4-et vettem 80-ért 2 év előfizuval 10ezer/hó netezéssel telefonálással, TV-vel együtt.
Mielőtt nem volt előfuzum is 10ezer köröl fizettem számlát csak telefonálásért...
Tévén is bukok,a jelenlegin kb 200ezret,ha el akarom adni
Néztem én is mi újság,de megszokta már a szemem a 117est,ennél kisebbet biztosan nem vennék,az meg nem 150ezer
Ne félts,nem újat vettem...csak újszerűt
Ez a hang dolog nekem is új,semmi különöset nem tapasztaltam....
A telefonon bukott pénz pedig az összesre márkára vonatkozik,ez nem iPhone függő
nem nem tudsz, csak szinte már botrányos a hangminősége, erre sokan panaszkodtak. Nálam is volt pár napig 3gs, hát eléggé gyegusz volt a hang minősége. Nekem telónál pl sokat számít ez a szempont, mivel legtöbbet telózok rajta. Meglepő, de én a telefont telefonálásra használom leginkább :)
Én nem vagyok telefonbuzi, pont leszarom a "gyorsanmegunósdolgokat,, rajta. A képernyőről csak annyit, hogy kb 50 szer repült már az enyém, mire betört az alőlap és pokhálós lett. De ennek ellenére még mindig müködött 1 évet. A legjobb telóm volt, és eztán se veszek mást! És amikor a balesetibe döglöttem kurva jó volt ,hogy tudtam rajta fórumozni, a nem kicsi kijelzőjén! És miért ne tudnál róla telefonálni?
Fain!
http://www.vatera.hu/apple_iph...
van villáskulcs nélküli is, de azt nem ide rakom fel
az én kipufogómból is jön a füst, meg a gyáriból is....
Tutis!
lennél a pénzügyi tanácsadóm?
olyan kép nincs,amin nem takar ez a csúnya vasdarab?
de nekem akkor is 10 ezer körül volt a számlám amikor nokiám volt hűség nélkül
sajnos nincs céges telóm amiről ingyen beszélnék
na most már befejeztem az offot, mégegyszer bocsi
kárpótlásul
Az én telóm is tud gps-t, wifin netezni, msn-ezni, blabalba, de mégis csak 31ezer volt.. Előfizum csak 2500, amit teljes egészében lebeszélhető, de nem szoktam lebeszélni mert a családban 5 telefonszám ingyen beszél egymással, mást ha hívok akkor cégesen hívom (azaz ingyen)
de ha nem lenne céges, akkor is max 3-4 ezer lenne a havi költség. Szóval 2 év alatt csak 100ezert költök telóra, a többiből mondjuk veszek egy laptopot, ami többre képes bármelyik telónál. És még mindig marad pénzem ha a 320 ezerhez viszonyítjuk.
Persze mindenki azt vesz amit akar
A 4-et vettem 80-ért 2 év előfizuval 10ezer/hó netezéssel telefonálással, TV-vel együtt.
Mielőtt nem volt előfuzum is 10ezer köröl fizettem számlát csak telefonálásért...
Bocs az offért
....de persze ha egy fékrendszerről lenne szó
Tudod mennyiért adnak egy fél éves 3gs-t?
Nem vészes,mindenki a 4et akarja már
Néztem én is mi újság,de megszokta már a szemem a 117est,ennél kisebbet biztosan nem vennék,az meg nem 150ezer
érteeeeed!
Margit,noormáááális?
Ez a hang dolog nekem is új,semmi különöset nem tapasztaltam....
A telefonon bukott pénz pedig az összesre márkára vonatkozik,ez nem iPhone függő
Vegyetek Teknic kesztyűt!
Ezen is buktok