Nem tom mennyire lehet strapabiró....
Nem egy bonyolult szerkezet egy féktárcsa. Bár ha abból indulunk ki, hogy a kinaiak képesek még egy tornacipőt is elb@szni.....
Tudnak ezek mindent, megvan nekik a recept, gyártósor, hisz az eredetit is ők csinálják.
Puding próbája az evés!
Rendeld meg,te az anyagi részét állod,én meg az életem kockáztatva használom!
Ha nem murdelok meg,rendelsz még egy párat magadnak,még mindig jobban jössz ki anyagilag mint a galferoddal
A patentokra vagy kíváncsi?
Nem hiszem,hogy tuningolt, mi értelme lett volna csak az egyiket ilyenre csinálni? Ez előre-hátra mozog,nem oldal irányban,számít ez?
A tárcsák patent állapotúak, tényleg sajnálom őket...
De ha már szóba hoztad, mit ér neked egy jó,és egy lötyögős tárcsa?
Várjunk csak,akkor azt mondom rezós /a másikat is megrángatom,az is lötyögjön/ és akkor többet ér mint a gyári?
Nem egy bonyolult szerkezet egy féktárcsa. Bár ha abból indulunk ki, hogy a kinaiak képesek még egy tornacipőt is elb@szni.....
Puding próbája az evés!
Rendeld meg,te az anyagi részét állod,én meg az életem kockáztatva használom!
Ha nem murdelok meg,rendelsz még egy párat magadnak,még mindig jobban jössz ki anyagilag mint a galferoddal
Találtam még nagyobb felbontású képet a kínából érkezőről. A hátsó képet sosem figyeltem, a patentoknak így kell kinéznie?
Nem hiszem,hogy tuningolt, mi értelme lett volna csak az egyiket ilyenre csinálni? Ez előre-hátra mozog,nem oldal irányban,számít ez?
A tárcsák patent állapotúak, tényleg sajnálom őket...
De ha már szóba hoztad, mit ér neked egy jó,és egy lötyögős tárcsa?
Várjunk csak,akkor azt mondom rezós /a másikat is megrángatom,az is lötyögjön/ és akkor többet ér mint a gyári?
Nem biztató a hozzáállásod
Igazából csak egy kellene,csak egy lóg....pedig felületre még majdnem újak
K7 750-esen volt, 1500 kilcsi van benne és 40 ért adják.
Akkor van mire megint költenem