Nekem 6 körül fogyaszt ,de ez csuklo függö.De a gixer filing leirhatatlan.Semmihez sem foghato. Nem e tudjátok,hogy jövöre jön e az új ezres gixer?Mert kellene neki.Jo utat,balasetmentest. Gixer forever
Pedig be lehet. Egyszer nagyon rossz úton tűráztam a Tizedessel olyan max. 60-as tempó végig 6-ban. Egy idő után azt hittem beszart a a lámpa mert nem akarta jelezni, hogy tartalékon vagyok. Hát mert nem is voltam. 4,8-at evett.
az én k3 asomon (pc3, yoshi rs3, k&n) nemrég nézegettem a fogyasztást, városban 6,2-t evett. (régebben 7-re emlékszem, bár akkor még nem volt pc3, vagy csak öregszem... )
tegnap kerültünk egy nagyobbat kb-140-150 utazóval (néha több néha kevesebb) és 5,6 jött ki. tavaly az asszonnyal túrázgatáskor is ennyi volt. de ha 90-el mennék mindenhol akkor sem hiszem, hogy 5,5 alá be lehetne vinni. az már az alap hogy 1általán ketyegjen az 1000cc....
hogy versenypályán mennyi azt sajnos nem számoltam ki (majd bepótolom, mert kíváncsi vagyok), de volt hogy ki kellett menjünk tankolni....
Janika! Hogy mennyit eszik? Hát erre egyértelmű valasz nem nagyon van.Az én k2-esem tud enni 6 litert is,de az eddigi "csúcstartásom" egy szép elmebeteg nyári nap cseszneken, 48 km=11,5 liter benya,tehát az százon kb 24 liter. Tehát magyarul,ahogy húzod neki,annyit eszik. De nincs ezzel semmi baj,valamitől menni kell neki. Ja,és az élmény megfizethetetlen
Sziasztok!
Menyit eszik a k3-as 1000?
Mert az enyém 8l-t simán(igaz megy is),de ez akkor is sok szerintem.
Az etanol-tól a haver 954-ese nem indul!
Marad a 340Ft-os olcsó benzin.
A haver felesbe tankolt.
Megyünk kunmadárra,200Km oda az út.kiváncsi vagyok milyen fogyasztás jön ki.
tud erről valaki valamit?
tegnap kerültünk egy nagyobbat kb-140-150 utazóval (néha több néha kevesebb) és 5,6 jött ki. tavaly az asszonnyal túrázgatáskor is ennyi volt. de ha 90-el mennék mindenhol akkor sem hiszem, hogy 5,5 alá be lehetne vinni. az már az alap hogy 1általán ketyegjen az 1000cc....
hogy versenypályán mennyi azt sajnos nem számoltam ki (majd bepótolom, mert kíváncsi vagyok), de volt hogy ki kellett menjünk tankolni....
Igen.Valamit valamiért.
Ha forgatod több is lesz
Menyit eszik a k3-as 1000?
Mert az enyém 8l-t simán(igaz megy is),de ez akkor is sok szerintem.
Az etanol-tól a haver 954-ese nem indul!
Marad a 340Ft-os olcsó benzin.