Sziasztok,van két eladó SHOEI XR1000 SUZUKI sisakom.A sötét "L"-es,a világos "XS"-es,mindkettő újszerű állapotú.Mindegyik ára 47.000Ft.Ha valakit érdekel üzenjen vagy hívjon. Balázs, 20/9220880
A barátom X-spirit II-t szeretne majd venni ezért adja el. Nem számol be sisakot. Hétfőn jönnek megnézni, van egy érdeklődő. Egyébként 70.000 Ft a kikiáltási ára, amiből kicsi alkudható...
üdv Viktor!
mivel nekem időszerűvé vált a régi cseréje, én szívesen átveszem Tőled az 1iket - persze csak akkor, ha még aktuális az ajánlatod...
Kérlek, adj valami elérhetőséget, h +beszéljük a részleteket (juliusklein@freemail.hu)
Valaki megtudja nekem mondani hogy a luxus vagyon adó motorkerépárra lesz e az idén vagy csak most az autosokra vonatkozik még?
X-Lite beszámítás?
Pirelli Diablo Corsa 190/50-17 0km-es a gumi vadiúj! 25ezer ft-ért. Kanyarvadászatra, túrázásra kiválóan alkalmas! Akit érdekel az írjon és megbeszéljük!
Ha kell valakinek dob, tudok segíteni!
http://www.sportmotor.hu/motor...
az új matricával
újra van tömetve azóta 1 métert nem ment
mivel nekem időszerűvé vált a régi cseréje, én szívesen átveszem Tőled az 1iket - persze csak akkor, ha még aktuális az ajánlatod...
Kérlek, adj valami elérhetőséget, h +beszéljük a részleteket (juliusklein@freemail.hu)
Tolsz egy képet róla?
Mit kérsz a dobért?
Remélem majd 60-nál is ideírhatom, h GSXR-en...