Sziasztok! Először járok ezen a fórumon és rögtön egy kérdéssel kezdeném. Tudna nekem segíteni valaki, hogy milyen viszkozitású olaj kell egy gsxr 1000 K3 első villába? A mennyiség megvan, de a gépkönyvben nem találom az olaj viszkozitását. Segítségetek előre is köszönöm!
Nekem iridium gyertya már ment 48000 km-t is, úgy, h semmi bajuk nem volt. Lóerőben nem változik semmi, ár-érték és szopás arányban megéri sztem. Nagyon sokat leeht szopi a sima gyertyákkal, mert beég, nem ott szikrázik ahol kéne, amint koszos lesz nem szikrázik stb. Amúgy megvannak. Írj mail-t.
Kikérném a véleményeteket gyertya ügyben!
Milyen előnyei vannak az iridium gyertyának a hagyományossal szemben.(hány Km-t mehet,lóerő,ár-érték arány...)
Előre is kösz
Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani,hogy van-e lehetőség Kunmadarason indulni mint "civil versenyző"?
Ha már el gurulunk oda,akkor már szivesen rajthoz álnánk!(Csinálni jobb mint nézni!)
Helló
Valaki nem tud suzuki gsxr1000-k8 hoz való idomot kék fehér szinűt jó álapotut?,
ha tud valaki irjon már létszii kösziii
email:szabo1985@freemail.hu
Bigoneoszi!
Mi újság a gyertyákkal?
Lesz belőle valami?Mert lassan kezdődik a szezon.
Ha nem aktuális,akkor meg kell vennem más vonalon.
(gixer 1000 K3)
Kösz a hozzászólást.
A gyertyával kapcsolatban írtam privát-ban.
Köszi.
Milyen előnyei vannak az iridium gyertyának a hagyományossal szemben.(hány Km-t mehet,lóerő,ár-érték arány...)
Előre is kösz
Valaki meg tudná mondani,hogy van-e lehetőség Kunmadarason indulni mint "civil versenyző"?
Ha már el gurulunk oda,akkor már szivesen rajthoz álnánk!(Csinálni jobb mint nézni!)
Valaki nem tud suzuki gsxr1000-k8 hoz való idomot kék fehér szinűt jó álapotut?,
ha tud valaki irjon már létszii kösziii
email:szabo1985@freemail.hu
rakok fel egy képet milyenre gondoltam.
virágom virágom
Miden (motor) társat
virágom virágom
http://www.youtube.com/watch?v...
Még aktuális!
Írj ha van valami fejlemény.
(CR9EIX)
Bebe:06-20-957-65-09
Mi újság a gyertyákkal?
Lesz belőle valami?Mert lassan kezdődik a szezon.
Ha nem aktuális,akkor meg kell vennem más vonalon.
(gixer 1000 K3)
K-2-es gsxr-hez egy karcmentes gyári plexi, és egy hátsó sárvédő eladó. 10-10 ezer Ft.