Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Udv Mindenki!

Milyen hatso fekbetetet javasoltok 750 bocimhoz?
Ezeket talaltam. De nem tudom melyik mennyire bejaratott...
http://motoralkatresz.eu/termekek/Brembo/07KS0507_fekbetet/
http://motoralkatresz.eu/termekek/EBC/FA063_fekbetet/

Illetve olyan kerdesem van, hogy bal oldali gsxf dombor krom feliratot honnan lehet beszerezni.

Koszi a segitseget elore is!
Először is állítsd be a kuplungodat. Másodszor ha kuplung nélkül váltasz, akkor a ritmus érzék fontos: gáz vissza, váltás gáz ráad. Ha túl korán váltasz, akkor még húz a motor és nem esik szinkronba mikor kettes be ér; ha túl későn váltasz, akkor már motorfék üzembe szintén szorítja a fogaskereket és szinkron fordulat alá esel mikorra kettesbe érsz... Gyakorolj és figyelj, meg fogod tanulni, milyen gyorsulás után, milyen ritmusban kapcsolj a gázkar visszaengedése után... Nekem kis és túl nagy fordulaton nem sikerül a kuplung nélküli váltás, de úgy 4000-9000 között megy.
*egyesből
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy mi a titka az egyedből kettesbe váltásnak? Van mikor vaj puhan sikerül, van mikor kb olyat csattan, mintha egyesbe raknam indulásnál. Mikor érdemes kettest kapcsolni? Kis fotdulaton vagy inkabb kicsit huzatva egyesben? Előre is köszi a válaszokat!
Sziasztok! Tegnap megvettem életem első utcai vasát, egy '91-es gsx600f-t. A motor nagyon szép állapotban van, csak kéne rá egy pár gummancs és olajcsere. Légyszíves segítsetek abban, hogy milyen gumit vegyek, illetve milyen olajat szeret a motor?
tavaly a Vértes körül mentünk egy nagyobbacska karikát,bp-tata,velence,csókakő és elméletileg vissza,illetve nekem a hazamenetel helyett egy kis tájnézegetés is befigyelt.1es helyett valahol az istenháta mögött kettővel lyukadtam ki,se navi se semmi,csak a napóra na jó pár hegyetet tudtam merre esik kb
Túra mindig van. :) És egy jó motoros egyedül is megy. :P Én pl reggel indulok Székelyföldre... :)
Amúgy ezeket inkább a facebookos csoportba tedd fel, az lényegesen jobban pörög.
Egyébként mikor lesz a túra, és milyen útvonalon?
Köszi Srácok!
Remélem én is, hogy gyorsan be tudok épülni... :D
Egyébként imádom a bocikámat! Borzasztóan kezes. Öröm vele minden perc! :)
Gratula! :)
Gratulálok a géphez! :)
Remélem nyáron csatlakozol majd a "Boci" túrához... :)
Megvan a Boci!!!! :D
Elég viszontagságos volt a hazaút. A nagyjából 170 km-ből 100 alatt biztos, hogy esett/szakadt az eső. :)
Most már biztos, hogy én sem "makett motoros" vagyok! :D
Ma du-án tőkig aztán egy zivatarok. Az az egy vigasztalt, hogy a csajom is mögöttem
Szia, siker volt?
pedig izgalmas amikor az alföldön csapatsz és nem vesz más körbe csak a kopár sík szarja és a motor a legmagasabb pont a környéken
jó a szó
Hát ez igaz, de én biztos holnap autóba ülök...a villámlást nem komálom.
hahahahahaha !
A bocisok nem makett motorosok!!! A bocisok szarnak az esőre, akkor is hazahozzák! :)
Ha minden jól megy holnaptól én is tulajdonos leszek! :D
Szorítsatok, hogy jó idő legyen és el is tudjam hozni a jószágot! :D
Szia,bocsi ,hogy a privire nem válaszoltam. Az ok ,hogy nem láttam . Vagyok fent más fórumon ,de ott belépéskor feltűnő helyen jelez ha privim jött, itt + semmi . Köszönöm ,hogy gondoltál rám ,de sajnos dolgoztam és így nem tudtam menni .Remélhetőleg (ha az időjárás is így gondolja) több időm lesz és egy későbbi rendezvényen összefuthatunk !
Üdv!

Bocsánat a reklámért, de hátha valakit érdekel: http://www.kepesmotor.hu/onroa...
Nekem pozitívként jött le, de hát én azért egy kicsit elfogult vagyok természetesen... :)
Azert nem fenyeztek tulsagosan szet!