Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Mennyi most a reális ára egy 1998-1999 évjáratú 600 illetve 750 gsx-f -nek?
Mi a számottevő különbség a két motor között (most nem a Lóerőre gondolok) mondjuk fogyasztás szempontjából? Mennyire kényelmes 2 személynek 200-300km túrára? 100kg és 185cm magas vagyok melyik lenne a jobb választá?

üdvözlettel.
Szia!
Ezt a dobozt használtan vettem alkalmi vétel volt.
Nonfango márka tartóvas+doboz 25000.48 literes
Használtan is ki lehet fogni ilyen vételeket.
Hali,
Látom van hátsó doboz a mocidon, tudnál segíteni, milyet lehet, hol, mennyiért?
Csak hátsó kellene, kb mibe fáj felfogatóval együtt?
Üdv
Sziasztok!
A 150-es hátsó heidenaut én is nézegettem, de nem vettem meg. A sebességindexe H, azaz 210km/h-ig jó. Beszéltem gumissal és azt mondta, h ő nem menne 1-2 percnél 210 fölött... Viszont egy haverom vett ilyet cb 750-re és nagyon elégedett vele. Mondjuk az nem is megy 200 fölött. Az első heidenau-t csak látásból ismerem, egy cimborám drz 400 asán van ilyen.
Hello!
Heidenau gumit biztosan lehet a neten is venni vhol, én egy motoros boltban szoktam venni .
Ugy gondolom a gumisoknál is lehet rendelni.
Előre is van 120/70-be de azt nem ajánlom mert csak eső mintázatut lehet kapni kb 10000ft-ért.
Nekem most kopott le 6000km futott. Vizes úton katasztrófa szárazon egész jó elég puha de a mintázata olyan mint egy téligumié.
Sziasztok.keresek 2004-es suzuki gsx 750f-re doboztartó vasat hátulra (Kappa dobozhoz).Ha valaki tud eladót az lécci jelezzen.Köszönöm.
Üdv mindenki,
Boldog GSXF600 tulajdonos lettem 4 napja. Kérdésem a típussal kapcsolatban: ingadozó alapjárat melegen az nem túl normális (valószínű egy karbi szinkron lesz), meg szintén melegen néha csak másodikra indul el. Hidegen semmi ilyen gond vele, pöcc-röff indul szivatóval. Nagyon elégedett vagyok a géppel, ha valaki tud, esetleg vevő lennék hátsó dobozra felfogatóval együtt. Egy karbi tisztító adalékot még kipróbálok, de valószínű nem csak annyi a gondja. 27e km, és valószínű a gyári gyertyák, amit érdemes már kicserélni, ugye?
Köszi, Üdv...
Érdekelne egy ilyen gumi merre lehet ilyet szerezni ?
Hello!

Ime a 15000ft-os heidenau gumi .
Bocs, de az előző véltlen volt!
Sziasztok!
Pár kép a gyári gumim lefüstöléséről.
Sajna lehet ,hogy nem ez de a kuplungom szarrá ment teljesen.
Többet bizti nem csinálok ilyet nem érte meg.
40000 volt a javitás.
üdv....

Sziasztok! Meghánytam, vetettem ezt a túra vs. sport gumi kérdést, és sport gumi lesz. Mert néha azért döntöget az ember, túrázás helyett eszetlenkedik, és akkor kell a tapadás. Széles utat m.kinek!

gratulálok, jó döntés

a fényezett felület mindig felül legyen
Sziasztok!

2 hét után végre összeáll a nagy aranyosom. Viszont egy K4-es első sárvédője lenne e valakinek elfekvöben, akár nyers idom is érdekel. A szerviz 25+fáért tudna adni és ez kicsit elszomorít. Előre is köszönöm mindenkinek.
Sziasztok! Meghánytam, vetettem ezt a túra vs. sport gumi kérdést, és sport gumi lesz. Mert néha azért döntöget az ember, túrázás helyett eszetlenkedik, és akkor kell a tapadás. Széles utat m.kinek!
ha tsima használatrea vagy túrázásra kell én túra gumik között mazsolázgatnék.
teszteket olvasva egy túragumival (használattól függően) akár 17-19e KM is lefuthatsz,
míg a sportal 5-6e

Hello!
Én a gyári gumival 20.000-et mentem elég nehezen kopott el.
Itt van róla kép is gumi csere elött.
hali szajoco!

én a 750eset javasolnám , de lehet elfogult vagyok.
el kell döntened hogy mire akarod használni, mert hosszútávú túrákon lehet jól jön a +10-15LE,
főleg ha ketten mentek vele....
viszont a 200e Ft azért nem kis pénz feleslegesen ne dobd ki abból már egy egész évadot végig motorozhatsz
hi sumakker!

a szavaiddal élve ha nem vagy kanyarvadász akkor nem javaslom a sport gumit, még a sportosabbat sem ..mert baromi gyorsan kopik a tapadás érdekében..valamit valamiért

ha tsima használatrea vagy túrázásra kell én túra gumik között mazsolázgatnék.
teszteket olvasva egy túragumival (használattól függően) akár 17-19e KM is lefuthatsz,
míg a sportal 5-6e

ezen a részén en is vaciláltam egy darabig de nekem a sportosabb haladás jött be
Hahó,
Motorvásárlás előtt vagyok, kérdésem az volna, hogy a 750es azonos állapot, km stb. megér-e 200e Ft-tal többet, mint a 600as? Egy 600ast próbáltam ki, nem volt semmi gond a kezeléssel elsőre, nagyon megtetszett. 2000es évjárat, tényleg megkímélt, 27ezer km. Vélemény?
Üdv
Hello! Nem késő, mert még a lóvét gyűjtöm, és a véleményeket. Nem vagyok egy kanyarvadász tipus, és a boci se az, de valószinű, hogy 1 sportosabb gumi lesz, hogy új vagy használt- persze csak jobb állapotú- majd a pénztárca eldönti. Király volt ma az idő, úgyhogy két motorozás közé beiktattam 1 fűnyírást. És élveztem. A motorozást. Ja, és új dob van a biciglin, brutál hanggal . Fel kéne venni, és feltenni a videók közé.
üdv sumakker !

lehet hogy kicsit későn.. de szerintem ha teheted próbálj ki valamilyen használt sport gumit.
aránylag olcsón hozzá lehet jutni és ha nem jön be nem buksz akkora összeget..ez persze az én véleményem .
tavaly vettem a gépemre 160/60 metzelert és a gyárihoz képest sokkal jobban bevált.
kipróbáltam a h.ringen is...

üdv. SkandarG.
Halli mindenkinek!

Segitséget szeretnék kérni mindenkitől, a bocimhoz vennék sport légszürőt, de nemtalálok megfelelő árfekvésben. Én 27 000-. találtam nekem sok. Ha valaki tud 1 jó boltott vagy van neki elfekvőben megköszönném, hogy szól, vagy címet küld előre is köszi.

Kellemes időt mindenkinek.
Hello mindenkinek!

Hozott egy haverom pár darab "sisaktelefont", ha kell vkinek szóljon.
Én egyet kivettem magamnak, naon jópofa: van a csomagban(originalt) két darab füllhallgató+mikrofon, amit be kell dugni egy vezető és utas közötti kis dobozkába és már lehet is beszélgetni menet közben. Ennyiért meg pláne jó: 3000/db. Ha szeretnétek, írjatok ide: v.d.o@freemail.hu. Tudok képet is küldeni. Üdv
Sziasztok! Köszönöm a válaszokat gumi ügyben, de előbb a lóvét kell összeszedni, aztán a gumi. A gyárinál mindenképp jobban tapadó kell. A jelszó: több lóvé, jobb gumi.
Nekem van kezelési könyv K2-hez nem tudom egyforma e ha kell akkor valahogy letudom fénymásolni és elküldeni.. De a kezelési könyv az messze nem szerelési és javítási útmutató olyan sok infó szerintem nincs benne amit az ember amúgysem tudna vagy magától ráne tudna jönni..