Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát gondolom Te irtad hogy neked 10000 van benne És hogy cserélni kéne.
Persze,lusta voltam vissza olvasni a hozzászólásaidat!
Benne van minden!
kössz.
Megkérdezhetem,hogy kereskedésből veszed,vagy magán hirdetésből?
mikori kiadás?
km?
Én Metzeler ROADTEC Z6 gumit használok, nagyon elégedett vagyok vele.
a hátsóban most 12 500 km van, de szerintem még sokat el fogok menni vele :-)
Ez jó bolt volt, én 17-ért vettem Pilot power/pilot road párt szerelve
Ok. Több mint 10? Egy láncnak 30-at el kéne tudni mennie.
Üdv Egynégyesek!
Jééé vannak beírások az oldalon! Ráadásul még ki is okosítottam magam lánc ügyben.
Már csak gurulni kéne pár kilómétert!
Rosejblee!

Engem kérdezel, hogy mennyi a Regina lánc?

Holgi
Sziasztok!
ZZR1.1 én is most veszek egy GSX-et. Én elolvastam az összes kommentet(3 napig). Meggyőző volt! Egyébként mindenhol csak jókat írnak róla.
sziasztok!
most szeretnék váltani gsx1400-re.(2003-as)
állítólag 14e km van benne.
amit láttam rajta hibát a jobb első teló szár könnyezik.
a többi meg a vásárlás utáni szokásos csere!
fékbetét,olaj,légszűrő,..stb
ezért kérnék tőletek tanácsokat,tapasztalatokat.köszönöm!
De hogy é huf egy ilyen regina,vagy meg kéne hogy öljél ha elárulnád?Olyan titkos?
190/50/17 a gumi méret, csak elütöttem.
Zöldi!

Több mint tízezer van ebben a láncban ( Regina ). Lényeg az 530-as lánc és vagy Regina vagy RK lesz. Erősített, arany színű. Úgy tudom RK lánccal mennek a versenyzők is, tehát az sem lehet rossz!
Gumiban most szereztem egy 190/50617 Michelin Pilotot 20000 ért. Nem annyira rossz talán.
Köszi a hozzászólásokat és örülök, h éledezik ez az oldal!

Holgi
Hát igen, mennyi egy ilyen regina lánc és kb mennyit bírt ki?Ez fontosabb mint a nagy márkákhoz való ragaszkodás.Gumi:Eddig a gyárin kívül csak conti volt fenn a road,12e Km a sport 4e KM! most a motiont próbálom hát kíváncsi leszek.Nem vagyok egy "fülem leér fiú" ezért a km-re próbálok rámenni,hogy minnél kevesebe kerüljön.
Sziasztok, nem akartam beleszólni mert nekem nem gsx van, de hasonlóan nyomatékos motor, nekem regina lánc van rajta mostmár több mint 20.000km óta és húzni nem kellett, minden gumicsere után újra beállítom és kész. Ha a gumit nem kellene cserélgetni akkor eddig kb. kétszer kellett volna állítani. Az a helyzet, hogy 530 as DID és RK láncot is lehet venni 10-40 ezerig, és nem ugyanazt bírják. A regina az aprilia és a ktm beszállítója ha jól tudom. Nekem inkább a lánckerekekkel lesz baj...
Hát figyu, nekem mindegy Mennyit mentél el vele?
És gumi fronton mi a véleményetek? Gondolom ez örök "vitatéma", de engem érdekelne ki mit tapasztalt, vagy mi nem jött be nagyon!?
Előre is köszi mindenkinek!

Holgi
Szia Zöldi ( és persze a Többiek is )!

Köszönöm a tapasztalatokat, megfontolom. Szóval azt mondod a Regina nem olyan megbízható? Én pedig pont abban gondolkoztam X gyűrűs erősített arany színűben.
Na most vagyok dilemmában! Most is Regina van rajta és nem kellett olyan sűrűn utána feszítgetni, ahogy mondtad. Pedig mentem vele becsülettel.

Holgi
Én DID láncot tettem fel,aranyozott kivitel mint a gyári.A pink motornál rendeltem tatabányáról elég jó áraik vannak.Aztán mikor levágtam a régit láttam meg,hogy gyárilag RK van rajta,az olcsóbb is,és sokkal szebb színű az arany színű bevonat Azt pedig jó árban itt kapható:
http://www.parilla.hu/index.ph...
Az első szám az osztása a második kettő a görgő szélessége:

"Az első számjegyet be kell szorozni a hüvelyk 1/8-ával. Így megkapjuk egy szem külső hevederében lévő lánccsapjainak távolságát.

A másik két számjegyet a hüvelyk 1/80-ad részével kell beszorozni, ezzel megkapjuk a görgő szélességét."

Azaz emiatt rá lehetne tenni, csak kérdés, hogy érdemes-e. (nem)
Mondjuk Reginát én sem tennék rá (530-ast sem).
Szia!

Nem jó, az 530 a lánc osztása. semmilyen más osztású nem jó hozzá. Nem a reklám helye, de RK-n és DID-en kívül ne gondolkozz másban, ilyen nyomatékú motornál csak a szívás lesz velük, feszítgetheted 200 kilométerenként. Banditos haverok is kipróbáltak már mindenféle Reginát/Cz-t/Irist, aztán újra vették a beváltakat.
Köszi a választ! Az 520-as nem jó? Neten néztem, 520/118-as erősített prémium lánc Regina márkájú?

Holgi
JA és 530(50) es a lánc
Szia!
116 szem a gyári méret, de olyan lánc nincs, így 118-as a nyerő és kettőt ki kell szedni.
Ha érdekel, JT+DID VM(130 Le) láncszettet kompletten tudok hozni 39e ft-ért.
Elérhetőségem az adatlapon.
Technikai adatokat kérdezhetek? A láncunk 116 vagy 118 szemes? Mert láncot kell lassan cserélnem. 520/11? O gyűrűs, igaz?
Kormányvégsúlyt nem tudtok valahol jó áron?

Holgi