Ok!Én megvagyok!Ma megyek a roncs telódért!Aztán kinyomtatom a szakvéleményt!
Minden ok!Elég jól viselem,hogy naponta 2x3x le akarnak ütni az útról!Tiszta flegma lettem ettől a sok köcsög autóstól!Jó mellé megyek és kirántom 2ben egykeróra aztán ijedjen meg fosson oda az ülésre!
Van itt Alsóőrsön egy mergás német rendszámmal és olyan nagy király péppé aláztam a szarjában!
Megvagyok már elég jól!Néha van egy félnapos rossz hangulatom,de aztán elmúlik!Sokat melózom motoros mobil servicesként!
Taqrka tegnap látta is,hogy hogy nyomom!
Mikor talizunk bammeg?
tutis!
üdv boy!
Tegyél a számokra a rendszámtábládon fefér szigetelő szalagot,de csak úgy hanyagúl mintha valaki poénból ragasztott volna fel neked és úgy közlekedj!Akkor nyugodtan rugdoshatod a tükröket!Ellenkező esetben ez garázdaságnak minősül és beszivott!Ez itt bevált!Ha megállitanak akkor is még van időd letépni,vagy kimagyarázni ártatlan arcal!
"CSak sok köcsög van" -ezt megmondta a Gino is az Oláh családból a Majálison a szeretet ünnepén!
Steve!
Csumizlak tesó!
Nem tudok menni a túrára,mert csak a jöcő héten szerdán lett időpont a 24k szervízre!Most 26.200 van benne és ezt már nem szeretném ezzel az olajjal megreckiroztatni!Köszi a megértést a kutyuka nevében is!
Akko én is kéérek,bamegg x 748934!
Nem fogjátok elhinni,de nagyon szép szalonnát,kolbászt friss és meleg kenyeret,hagymát vettem!
Faszénet és gyújtóst,fanta,cola!Jöhet a kispatak grill party!
Na ma majdnem sikerült lerúgnom egy visszapillantó tükröt. Szerencsére győzött a higgadság bennem.
Hungárián csorogtam a dugóban, srác meg nem akart elengedni, hiába túráztattam a motort. Mondom tuti azért nem mert állunk (lámpánál). Na mondom ha elindulunk ugyis elenged. A nagy faszt. Amint láttam egy kis rést elindultam. Erre fogja és rámhúzza.
Fék, bal oldalra át, ajtó mellett megállok és kérdezem:
" Belehalnál bazdmeg ha elengednél te kis köcsög!"
A csávókám köpni-nyelni nem tudott, úgy meglepődött. A hab a tortán az lett volna ha lerúgom a tükrét is amiért rámhúzta, de akkor még jobban utálná a motorosokat, és talán egy társam látná kárát. Így talán elgondolkodik.
Nem vagyok azért ilyen mindenáron menjünk típus, de ha tudok haladni akkor haladok is.
béla?káká? he?