Laca! Gondolod szükségem lehet efféle dolgokra?
Lehet hogy jól tettem mikor szeretett GSR-em véleményét rólam nem kértem ki mikor beleszerettem a szalonban?
Steve,
mostmár többször nem mondom el, szombaton reggel Kapolcsra megyek.
Ha szeretnél csatlakozni, gyere.
Kilenc nulla nulla indulás az egyes-hetes Agip kútról.
Hatszázkettő, végeztem punktum
Akkor segítek Neked: először is, az adatlapra nyomjál fel egy előnyös fotót magadról! (lehetőleg Schwarzenegger felsőtestét és Brad Pitt arc"alkatrészeit" használd a képszerkesztőben.....) Aztán nem ártana egy életkor-adat sem, itt lehetőleg ne csalj 20-nál többel!
Laca! Mellékállásban jósdát üzemeltetsz? Bár szerintem a cica a karmain nem is tudná mexámolni mennyi jelentkező lenne a helyére míg ő esetleg vidéki rokonaihoz utazik.
Szívesen látunk valamelyik klános rendezvényünkön! Hátsó gondolatok nélkül! - ide valamilyen hazudós smiley kéne- (bár a vizespólóról nehéz lemondani...)
Semmi baja az Istennőnek!
A bukógomba + a bal kormányvég van egy kicsit ledörzsölve, semmi vész!
A lábommal már holnap dolgozom, ezért ha valaki az M0-ás- Dunaharaszti-Bp. Soroksári út környékén járna, az inkább NE tegye.....
Steve, sajnos most rám se számíthatsz!
Itt a fatuskó lábam nyűge, ( az asszony még a végén hozzászokik a kiszolgálásomhoz, úgyhogy még húzom egy kicsit... ) + VB, + Napsugár megtalálása......zsúfolt lesz.....
Lehet hogy jól tettem mikor szeretett GSR-em véleményét rólam nem kértem ki mikor beleszerettem a szalonban?