Ez nagyon jó!
És milyen találó.....a múltkori 10 perc alatt teljes pszichologiai képet alkottál rólam.....de a 3.-at nem értem......amúgy tényleg agresszív vagyok, de csak a teherautóval.....
Nem akartalak megbántani, sőt! Idéztél Te már itt olyan műből, amiről azt se tudom, eszik isszák vagy olvassák.....csak alkalom volt egy poénra!
"Kedvenc feleségem" hmmmm, tudtad, hogy büntetik a többnejűséget? Amúgy az ízlésével is baj lehet, hogy felül a gépsárkányodra, de lehet, hogy a hangvilla helyett egy szép Suzuki jelet ragasztasz fel rá.....na nem mintha csak a márkajelzésben különböznének.....
Felsővároson lakom ha jártas vagy rokoni kapcsolataid révén akkor tudod merre van
Ezt nem értem.. a magas vizállásban elsüllyed a jetboat?!
Ha jössz (jöttök) jelezzétek és legalább személyessé tehetjük a virtuális kapcsolatot
Tényleg benőztem? Csak én nem tudok róla? Legutolsó infóim szerint a ma oly divatos szingli vagyok!
Szép jóreggelt mindenkinek!
Látom volt termés rendesen
Laca benőzött, doc-al együtt. Most kié lesz a bringa? Megmérkőztök?
Mizujs a szombati nappal kapcsolatban?
Én a kedvenc feleségemmel és öt v hat másik baráttal megyek Kapolcsra ahol még SOHA NEM JÁRTAM (Laca). Bár számtalan becenevem egyike művészúr volt, valszeg a művészetemet még a művészet völgyében nem óhajtották elismerni és kitüntetésben részesíteni, na de majd most szombaton
Szval, ki mikor hova megy Steve, Kykee, Dody?
Doc, valamikor legurulok Szegedre a rokonságom egy része ott lakik. Tegnap hívott az uncsi tesóm, hogy hajtsunk egyet tiszán a jetboatjával. (persze az áradás miatt jelen pill. nem műxik).
Merre laksz Szegeden?
Üdv Kykee!
Szombaton megyek felétek!
Jó lenne megbeszélni a részleteket a 22.-i túrával kapcsolatban. Úgy mint, útvonal pontosítása, hol állunk meg (pihenő helyek, látványosságok, stb.), hol kajálunk, meg ilyenek. Tőlem beülhetünk a Piazzába is!
Az kettő között, annyi volt a különbség, hogy a fizetősön feleannyi a létszám, többször kerül sorra az ember (bocs, az esetemben a nő), és sokkal személyreszabottabbak a tanácsok.
Az ingyenesen pedig elmondták a "szakma szabályait", és addig gyakoroltál ameddig akartál ill., amennyi idő jutott neked.
Biztos, hogy érdemes elmenni a fizetősre, főleg, ha nem további ingyenes.
Szevasz Laca!
Egy költő veszett el benned!!!
A Hidi biztosan lehelt volna egy csókot a homlokodra, mint múzsa!
Sajnos a második verzíóval ezt a csókot sikerült egy seggberúgásra változtatnod!!!
Jó, tudom a költői szabadság, meg a szárnyaló fantázia...
a múltkori képen nem látszott, hogy a combod is lenyúztad.