Áhh, Rece apó nem ért a dolgokhoz! És még a motorvásárláshoz sem ért...
A benőzés nem itt kezdődik!
Nagyon örülünk a hozzászólásaidnak, és nem a hsz. szám növekedése miatt, az senkit nem érdekel...nekem legalábbis nem lesz több fuvarom tőle......
Hülyülni lehet, amúgy sincs Nálad esélyünk.....ismert valami gixxeres......aki mindig szívesen visz......mondjuk megértem, azért az nem GSR....
Írj ide minél többet, világítsd meg Napsugaraddal lelkünk sötét bugyrait!
Rendben...ha lejöttök juli 8-án a tengerpartra, tutti láthattok vizespólóban!
De mi ebben olyan nagy ügy???
A motorok+csajok topikon, ott sok szép retusált nőci, csini idomokkal!!
Én a tavalyi képhez képest még híztam is!
Doki,
idegenvezetést itthon szoktam vállalni a külföldi barátaimnak. Már bejáratott útvonalam és mondókám van a számukra
Igazándiból már rég jártam felétek, pedig a kedvenc hazai városom.
A liget környékén lakott a nagymamám, a nagynéném meg a Főfasoron.
Avval legfeljebb felfázást kaptam volna februárban és nem kedvezményt!
És az már biztos hogy csak Honda vizesítheti a pólódat vagy még GSR is lehet az élmény okozója?
pl: erre gondoltam napsugár ügyben. A benő meg azt jelenti, hogy benőztél, becsajoztál stb.
Ahogy visszaolvastam a topicot, a Laca Te meg Napsugár osztottátok egymást meg a vizespóló témát.
Ace!
Nem akarsz idegenvezetéssel keresni egy kis mellékest? Ennél konkrétabban én sem tudtam volna megfogalmazni.. főleg ha az APEH vagy valami rendvédelmi szerv érdeklődik
A harmadik sorban minden szavadat értem külön-külön de így Yamahásan összefűzve nem ad ki számora semmi érthető megoldást.
Laca!
Akkor nagyon érzékeny lehet a heg ha megégette a csúszás.. még jó hogy ha van jó bőszárú rövidnadrágod mert akkor most a motoron hűsíti a menetszél mikor mész összerakni a fuvarokat!
Sajna a farmer sem hiszem hogy komoly védelem lenne .. talán csak egy kis sebességű csúszásnál
Nem a bőrnyúzással van baj, hanem két helyen meg is égett egy kicsit, az fáj. De megérdemeltem, és tanultam belőle! Azóta figyelgetem, pl. ma is voltam Bp-esten (autóval, családdal) és minden második motoros rövidnadrág+ pólóban nyomta-húzta. Még a motoros rendőrök is csak egy T-shirtben voltak, igaz legalább volt rajtuk hosszúnadrág.
Javulgatok, hála drága feleségem odaadó ápolásának
Azért kihasználom a helyzetet, nagy gané vagyok ám....
Már hétfőn is gurultam (mindennap 17-20 óra között én rakom össze a másnapi fuvarokat, és arra motorral mentem és megyek mindennap), holnap már dolgozni is fogok....
Csak félre...ahogy kedvenc kolléganőim javasolták a második házasság előtt!