Én aztat nem mondtam, hogy ilyen bódistot veszek rája, mert nem is menne fel rá!
Régebben mondtam, hogy venni kéne rá valamit, de azóta rájöttem, hogy nincs is pízem rá...
te akartad:
" bammegx2,a gsr-nek sosem lesz ilyen gyönyörű hangja! Bárcsak V2-ben is gyártanák. Iszonyat szép ez a hang! Ilyen bódissot veszek rája aminek maj illyen lészen a hangja! "
Ha ezt 1 hete kérded, akkor a válasz igen lett volna. Ma sajna nem, babázok egész héten. Márc 31-től szól az engedélyem, szóval lehet, h a klánnyitó túrára megyek.
a GSR is olyan erős, hogy szántani lehetne vele. csak azért nem lehet, mert nincs rajta eke-akasztó
ma mentem vele először úgy, hogy adhattam neki, de 230nál megállt. Asszem az almádi gurutól kellek tanácsot kérni
Srácok, ma kipróbáltam a szomszéd 400-as Suzuki quadját! Ha tehetitek, mindenképp menjetek ilyennel! Nagggyon állat! Hátsó két keréken is iszonyat egyszerű vele menni, kb. 60-nál egy gázadásra gyönyörűen kipörög a kerék.....szinte egy helyben lehet vele forogni....nagyon tuti! Szerintem a srác mégegyszer nem adja kölcsön....
Ha lenne lé, mindenképp vennék....olyan erős, hogy szántani lehetne vele!
Dübörög szépen, nah.....
Én aztat nem mondtam, hogy ilyen bódistot veszek rája, mert nem is menne fel rá!
Régebben mondtam, hogy venni kéne rá valamit, de azóta rájöttem, hogy nincs is pízem rá...