Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ebay, postával 18E.
gyerekek, ugyanarról a motorról beszélgettek
Aha, kettes Bob
Szocsiban voltál ?
Jó kép! Hol készült ?
Elég katány az a hűtődévő... hogyé' adták?
Ez csak ideiglenesen kivont.
köszönöm Gino
Olyat kellene találnom ami belefér 850be átírással.
Gurulgattam kicsit Az új hűtővédőm is fent feszít a mocin
Itt stimmel a kulső, de van fiatalabb is ennyiert, főleg, hogy ez 900ra jon ki forgalomba helyezessel, atirassal.
Ez is tré?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gsr_600-7649914
Ahogy neztem a fotokat, vannak furcsasagok a motoroknal, mar a kulalak kapcsan is... Vagy a vaz es idom szin vagy az ules szin nem passzol (nem voltak ilyen kombinaciok gyartasban). Ennek azert kerdezz utana, nagy az esely, hogy torottek voltak, bontott alkatreszekbol helyrehozva... De a motor maga szuper.
Az átmérője 22 mm ( a hossza szélessége jóval több )
sziasztok azt szeretném megkérdezni a gsr600 kormánya 22 mm-es ? sajnos a neten nem találtam meg . köszönöm .
Szia !

Röviden JÓÓÓ , hosszabban NAGYON JÓÓÓÓ motor ! .
Majd ....
...csak nem jön át a kép
Megnapoztattam a GÉPET !
Sziasztok!

Motor vásárlás előtt állok. Nézegettem ezt a típust is, tudnátok nekem tanácsot tapasztalatot adni az ügyben. Érdekelne, hogy milyen a futóműve, fékek, motor stb. Olvastam már róla teszteket, de azért tőletek mégiscsak hitelesebb lenne. Típushiba, mire kell odafigyelni vásárláskor. Van itt a közelben egy kereskedés, van bent GSR vagy 4. Ránéznétek? www.moto-market.hu
Köszönöm.
Nem, minden más alkatrészen semmi nyom.
A trigger kerék nem sérült?
Még két éve a szarrá nyúlt lánc megugrott, ütésnyom van a szenzoron, először mindenféle baromságot írt ki, mikor mentem, hol 50, hol 115, hol 75-öt írt, aztán egy idő után nullát, most már csak nullát jelez, mivel ütésnyom van rajt, azért gondoltam, hogy az a hiba oka, de van egy kutyás haver előbb el kéne kérnem tőle az említett alkatrészt, biztosra venni a hiba okát, csak azt elérni.......
Biztos az a probléma?
Mi a jelenség?
Km óra szenzort keresek! Na meg a tavaszt!