Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok. Olaj csere előtt állok.
Motul 10-40 (5100) olaj volt benne, pár is merősöm szerint jobb lenne a 15-40 mert nagy melegbe csattogós a váltóm és nagy hidegben sem járok vele. Ti milyet használtok van valami alternatíva vagy maradjon a 10-40?
Másik kérdés, végig bogarásztam a netetet de gyári légszűrőt és olajszűrőt nem találtam, honnan tudnám beszerezni?
Maci, kéne olaj, ha közel vagy még hozzá
repszoltot használok, köszi
normális körülmények között egy kisseb várost betakar az árnyéka
az
A hohohohohhóóó meg éneklős videjó.....................
Szerintem több mint nem rossz.
Nem rossz ez vidió .
GS 1200 első menet,10 perc néma csend,megszólalni sem tudtam csak vigyor
http://www.sportmotor.hu/motor...

A videón sajátommal megyek,egy mosódeszkát bevállaltam,és kissebb falakat de igazából sajnálom a gépet.Ha kapnék egyet aminek nem számítana...adnék a testinek
Szép estét
Látom mindenki jókat túrázik.
Na majd keresek egy tesztvezetés mert marha kíváncsi vagyok erre az egekig magasztalt vasra
Lehet hogy van piszkálási lehetőség, de akkor is úgy éreztem mintha lepkesúlyúként igyekeznék az ólomsúlyban lévő Ukrán szabadfogásút, megpörgetni.

Testi korlátok na!
Van lehetőség az ülés állításra kettő fokozatban.Az alsó fokozat 170 centis normál alkatú emberkének is ideális.A Maczy meg olyan magas hogy ülve iszik a csatornából
Hogy beszélsz,a szádra csapok
Amikor az Adventure kiadást nyergeltem , én is a hattyú halála balettelőadás főpróbáján éreztem magam!
Szigorúan spiccben ippeg elérte a nagylábújam körme a flasztert.
Mentségemre szóljon én sem vagyok égimeszelő. (175)
Dehonnem.
Csak lógj le róla félseggel.
Na akkor az én 177-em nem oké le se ér a lábam.
Szerinted mekkora egy medve? Na akkora a Dr. is
190-re saccolom............asszem.
Megkérdezhetem milyen magas vagy?Még nem volt szerencsém kipróbálni egy bömöst sem mint ami neked van ,de hatalmasnak tűnik.
nem rakja be a képet a kötsög....
ez a pihenő ismerős, nem, Rami?
...Én meg lemegyek hídba-------------Jó Éjt !