Sziasztok. Olaj csere előtt állok.
Motul 10-40 (5100) olaj volt benne, pár is merősöm szerint jobb lenne a 15-40 mert nagy melegbe csattogós a váltóm és nagy hidegben sem járok vele. Ti milyet használtok van valami alternatíva vagy maradjon a 10-40?
Másik kérdés, végig bogarásztam a netetet de gyári légszűrőt és olajszűrőt nem találtam, honnan tudnám beszerezni?
A videón sajátommal megyek,egy mosódeszkát bevállaltam,és kissebb falakat de igazából sajnálom a gépet.Ha kapnék egyet aminek nem számítana...adnék a testinek
Van lehetőség az ülés állításra kettő fokozatban.Az alsó fokozat 170 centis normál alkatú emberkének is ideális.A Maczy meg olyan magas hogy ülve iszik a csatornából
Amikor az Adventure kiadást nyergeltem , én is a hattyú halála balettelőadás főpróbáján éreztem magam!
Szigorúan spiccben ippeg elérte a nagylábújam körme a flasztert.
Mentségemre szóljon én sem vagyok égimeszelő. (175)
Motul 10-40 (5100) olaj volt benne, pár is merősöm szerint jobb lenne a 15-40 mert nagy melegbe csattogós a váltóm és nagy hidegben sem járok vele. Ti milyet használtok van valami alternatíva vagy maradjon a 10-40?
Másik kérdés, végig bogarásztam a netetet de gyári légszűrőt és olajszűrőt nem találtam, honnan tudnám beszerezni?