Sziasztok rendszámtáblatartó kellene vagy sárhányónak is mondhatjuk, gyári lenne jó ami a hátsó lámpát is körül veszi.Tud valaki? ha igen mennyibe lenne? üdv.
SV fórumról jöttem át ide mert titeket ajánlottak.
Tudnátok nekem segíteni egy jobb féle 1.5-2 napos Ausztriai túrában?
Útvonalak látnivalók stb.
A motorozz.hu oldalon találtam egy ilyet ami tetszik:
http://goo.gl/maps/bTDNj
Szerintetek jó?Érdemes másfelé menni v mást megnézni?
Nekem tetszik ez az útvonal így igazság szerint csak vasárnapra kéne egy félnapos túra amit már itthon gurítanék le. Nem ismerem Mo. NY-i régióit ebből a szempontból így ha bárki tudna ajánlani nézelődni valót azt nagyon megköszönném. ( Balatont ismerem tehát annak kivételével ).
Köszi szépen mindenkinek!
Csak tippem van mi lehetett a gond, külső íves előzés nagyon a szélen, poros lehetett az út. És ez kombinálva, hogy a gumim a legeslegutolsókat (vagy az utániakat) rúgta már. Mázlim volt, ez a lényeg, idénre meg úgyis kimotoroztam már magam.
Én voltam a sógoroknál..............motorral.
A motorral való közlekedésre és az adott helyeken....erre vagyok irigy wazze..... nekem ehhez elég sok minden nincs
Asszem a harmadik napi kornyeket lattam en.
Ha legkozelebb jartok arra a Grobmingi drotkotelpalyat ki kell probalnotok.
+egyszeri "eltévedés" 240km
Arra most voltam nemrég.
Megjöttünk Sógoréktól
Gsr óra 1950Km, Honda 1100XX óra 2000Km felett mutatott Oszinak
SV fórumról jöttem át ide mert titeket ajánlottak.
Tudnátok nekem segíteni egy jobb féle 1.5-2 napos Ausztriai túrában?
Útvonalak látnivalók stb.
A motorozz.hu oldalon találtam egy ilyet ami tetszik:
http://goo.gl/maps/bTDNj
Szerintetek jó?Érdemes másfelé menni v mást megnézni?
Nekem tetszik ez az útvonal így igazság szerint csak vasárnapra kéne egy félnapos túra amit már itthon gurítanék le. Nem ismerem Mo. NY-i régióit ebből a szempontból így ha bárki tudna ajánlani nézelődni valót azt nagyon megköszönném. ( Balatont ismerem tehát annak kivételével ).
Csak tippem van mi lehetett a gond, külső íves előzés nagyon a szélen, poros lehetett az út. És ez kombinálva, hogy a gumim a legeslegutolsókat (vagy az utániakat) rúgta már. Mázlim volt, ez a lényeg, idénre meg úgyis kimotoroztam már magam.