olyan rég volt szó a szeptemberi gurulásról.
időpont javaslatom 09-07 szombat reggel 8:30 1 találkozói pont gödöllő indulás 9:00 ; 2találkozói pont gyöngyös pesti út körforgó shell kút.9:30 találkozó 10:00 indulás. útvonal még mindig ez lenne.
az eddigi indulok:
1. kisvuk és talán anya
2. tybee
3. ramm und rammné
4. k_laci_r naná!;) mindegy merre megyünk!
5.
6.
Én ahogy hazajöttem vele úgy tettem a helyére .Idáig ebben az évben sem kellett lemosnom , de volt már több ilyen év is.
Az autómat sem viszem túlzásba , évi 2 max - mossa le aki összekeni
Mi a helyzet tapasztalatotok alapján a KM óra távolság / nem sebesség ! / pontosságával .
Most úgy jártunk az utolsó Túrakor hogy indulás előtt mindenki lenullázta a napi számlálót és érkezéskor megnéztük az eredményt .Én órám mutatott a legkevesebbet de sokkal
Végeztetek -e ilyen összehasonlítást ?
Így is a Lengyel Túrát 4,5 liter/ 100 Km fogyasztással jártam meg.
A többi motor : BMW GS - 2 X HONDA 1100XX - HONDA VFR 800
Csak a VFR-en volt elöl kisebb lánckerék , az 100 km-rel mutatott többet a GSR-nél .
Majdnem 1000 km után jöttek ki ezek az eredmények.
Bemész a fonoda udvarba, ott van az alkatrész bolt a legelső épületben a sarkon, az Euronics mellett, ott tudsz venni hozzá szűrőket, mindig ott szoktam. Megmondod, hogy GSR-hez kell, ők tudni fogják a számokat, hogy melyik kell bele.
Nekem 10w50-es Repsol van benne, uh a 10w40 tökéletes, ne variálj
Gyári szűrőket a Suzukinál tudsz venni. Nem is drága.
Szerintem maradjon a 10W-40. Nem 10 vs. 15 miatt csattog a váltó.
Határozottabban vált, fordulatot adj neki....ha kis fordulaton váltasz, akkor akadhat, csattanhat inkább.
Csak vasárnap.